Puls

Procestul Corupaciunii - piesa da teatru-a regiunii jucata-n dispret da unii fat"da restul natiunii

Ziarul de Vrancea
6 mai 2010 877 vizualizări
-La termenul da ieri a Dosarului Corupaciunii tinut la Giudecatoria Focseni, cu Portofel in rolul principal, ce sa vezi?! Surpriza intentiei da tergiverseala a venit de unde putini ar fi crezut ca-i posibil sa vie! Si anume, egzcat da la pricororu DeNeA da la Galati

Acesta a cerut giudecatoarei Dutza la care-a picat, cica, aleatoriu dosarul da la Giudecatoria Focseni, sa-l trimeata-napoi la Gluj-Napoaca. Recunoscind cum s-ar spune "frans" ca nu-i in stare sa-l giudece. Se pune-n primul rind intrebarea: de ce n-o fi cerut chiar el, dom"â„¢ pricororul DeNeA da la Galati, restramuteala procesului cu pricina la Giudecatoria Gluj Napoaca da la Hinalta Ograda da Stricatie? Nelasindu-i giudecatoarei Dutza da la Focseni dan giustitia vranceza sa faca ce-i usor da banuit c-o sa egzecuteze peste o saptaminica,?Adica sa-l lase bine mersi la Focseni dar sa mai treaca un termen al Dosarului Corupaciunii spre glorioasa prescriere a furaciunilor din bani publici trecute-n sutele da pagini ale rechizitoriului instrumentat da DeNeA.


Toate astea parc-arata,

Ca piesa-i cam prost jucata.

Si se vede ca-i trucata,

La modu-n care-i montata.


-La comemorarea da ieri a ostasilor rusi cazutI in al II-lea razbel mondial care s-a tinut la Focseni, in Cimitirul Nordic, autoritatile vrincenesti prezente la ceremonie au considerat ca nu-i nici o problemica daca nu ginguresc un cuvintel.


Despre-asa taceri depline

Poti sa-ntrebi, ca se cuvine:

Cui, oare, i-or cadea bine,

Astfel da purtari nefine?


-Intrebarea da la Puls n-ocoliti sa-i dati raspuns:

De ce tac politicarii cind cresc taxe ca magarii si nu iau masurii clarii ce-i aveau ei pan sertarii, cind cereau voti cu gargarii?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.