Puls

Pedeleu va raminea far" ciolanii ce-i vroia cind plutas negocia si scoalele isi tragea

Ziarul de Vrancea
13 iul 2009 1046 vizualizări
-Una dintre cele mai mari tepe care se profileaza c-au luat-o Pedeleii bastinasi la-mparteala ciolanelor cu Partidoiu - in baza Parteneriblatului incheiat intre cele doua forti politicare - in Vrancea este, se pare, aia da la ISeJeu.

Aici, dupa ce dom"â„¢ Pompoiu s-a aruncat cu avint,dar si cu ochii complect inchisi, sa aiba totul supt control, Portocaliciosii autohtoni au omis sa ia in calcul amanuntul esential.

Ca ministreasa la Menesterul da scoale al Guverneloiului Romanicai e taman Ekaterinka Abramburescu da Partidoi. Si mai cu seama ca aceasta e pretenara la catarama cu Milica Hoinea.Personaj cu aceleasi simpatii politicare (mascate o vreme la Peneleu Mimi-lui Samponaru, care l-a si pus adjuncte la ISeJeu, dup-on model asemanator cu ala prin care l-a insurubat saf la Taighlarie pa Scandel Droaga) insa in relatii da fel cordiale cu dom"â„¢ ghineral da scoale Pompoiu.Mai egzact Milica Hoinea are, si nu da azi da ieri, dintii infipti in beregata Pompoiului portocaliu, precum Chiron Chitrea intr-a Geana-Prostanacului. In atari conditii, cind i-au vazut pa Pedeleii dan Vrancea cum s-au pus singurei cu giturile la taietor dupe "inteligentele" negocieli pintru ciolanele dan giudet, nu le-a ramas Partidoiului si ministresei Ekaterika Abramburescu decit sa-i execute-n doi timpi. Primul a fost trimeterea ca adjuncte (dupe ce fusese pus pa faras cu doar citeva saptaminici in urma,pa motiv ca-i leberal) la ISeJeu a lu"â„¢ Milica Hoinea. Iar la doilea va fi ,in curind, cum nu s-a ferit sa confirme ministreasa Ekaterinka Abramburescu, reinstalarea lu"â„¢ Jordas Dovleac in locul Pompoiului portocaliu.Avind in vedere ca acesta(Jordasu vopsit la invelisul ciuturii) are patalama "add labam" da la giustitie ca trebe sa-si redobindeasca fonctia.


Si-asa Pedeleu, iata,

Din ce mindru-era odata,

Pusca si cureaua lata,

C-are scoalele in poarta

Drept prada negociata,

Va ramine deci bre tata,

Cum la orizont s-arata,

Egzact cu buza umflata

Si cu clapa aprig luata.


-Un alt tun ce se profileaza ca va fi tras da baietii dastepti dan giudet e ala cu strategia da-ncalzeala centralizata a Focseniului. In baza careia se intentioneaza fituiala a nici mai mult nici mai putin decit a fo"â„¢ 60 da meleoane da euroi dan fonzi bruxelaresti pa strategelile deja verificate ale Salter Pompexului.(care-mpreuna cu premarele Decibal slugoi siretu au imbulinat bugetu si-au pus pa chituci Enetu de plinge si robinetu)


Cind e rost da fituit

Banu care-a fost ginit

In buget public sosit,

Astia sint de neoprit.


-Intrebarea da la Puls nu-i pacat sa-i dati raspuns:


In afar"â„¢ sa traga tuni, asti politicari tip huni stiu s\'alti chestiuni?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.