Puls

Nu-s fani da paranghelii toti ai Focsenilor fii

Ziarul de Vrancea
6 iul 2009 992 vizualizări
-Au existat destui focsaneni care s-au bucurat da paranghelia organizata incepind da vineri in Piata Gargarii monicipiului resă€˜denta da giudet. Dar au fost si suficienti (in special dintre locuitorii cartierelor vecine cu zona unde s-a pitrecut dezmatul) care n-au fost da fel incintati de ce-au fost obligati sa suporte.

Despre cheful ist major

Comenta necrutator

Pa forum un cititor:


"Daca un cetatean oarecare al acestei urbi organizeaza o petrecere oarecare in domiciliul personal pentru un motiv oarecare, iar zgomotul produs in apartament deranjeaza vecinii Politia ia masuri drastice impotriva acestuia pentru perturbarea ordinii si linistii publice. Faptul ca Primaria Focsani si primarul Bacinschi organizeaza la Gara evenimente care incalca in mod vadit prevederile legii 60 privind asigurarea linistii si ordinii publice nu deranjeaza cu nimic Politia care nu numai ca nu ia masuri drastice de sanctionare a Primariei pentru scandalul continuu mizeria si gunoaiele la care sunt supusi fara a fi fost intrebati daca sunt sau nu de accord platitorii de taxe din acest cartier. Ba din contra! Politia se distreaza si consuma mititei bere si se simte foarte bine la aceasta "petrecere" pe banii publici. In ciuda sesizarilor nenumarate a plingerilor depuse personal atit verbal cit si scris de catre locatarii zonei,Politia nu intreprinde nimic pentru a pune in aplicare sanctiunile legale impotriva unui poluator si perturabtor public de "talia" Primariei Focsani.

Nimeni nu e mai presus de lege, dar se pare ca la Focsani primarul si primaria ("¦) sunt mai sus decit legea. Caci asa cum se vad lucrurile,legea este facuta pentru prosti. Cei destepti (gen Bacinschi si Oprisan) isi pot permite foarte senini sa o incalce in mod grosolan. Si mai aveau (inca mai au) tupeul sa foloseasca slogane electorale de genul "Vrincenii pe primul loc" ... Pe primul loc la ce? La incalcarea drepturilor cetatenesti consfintite prin Constitutie prin lege si prin simplul fapt ca suntem platitori de taxe si impozite (pe an ce trece mai aberante si mai nejustificate) bani cu care "alesii" sa se destrabaleze, sa cheltuie aiurea fara a da socoteala nimanui. Alo! Domnilor politisti! Daca primarul, primaria si voi ca reprezentanti ai legii nu respectati legea sa nu mai indrazniti sa mai aveti pretentia sa o respect eu."


Despre asta opinia

Se cuvine a-ntreba:


La cei care vad asa

Cheful ghebos dan gara

Cin"â„¢ le poate raspundea

Cum se aplica legea

Pan republica Vrancea?



-Intrebarea da la Puls cere chiar da luni raspuns:


Crizele p"â„¢a Vrancii glii se combat cu jmichirii si trec cu frectii zglobii dan zemi da paranghelii?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.