Puls

Circula birfi grosiere ca p"a Vrancii esichere pedelei dau lupti severe (intre ei, nu cum s-ar cere cu-adversari dan alte sfere) pa pozitii da puter

Ziarul de Vrancea
10 dec 2008 992 vizualizări
- Dan cite-au aflat paparatii nostri, pa la Pedeleu bastinas au inceput deja luptele pintru putere. Se birfoteste ca on certalau cu strigaturi ar fi avut loc la doar citeva ziulici da la anuntarea rezultatilor votelilor intre Mustangul-senior si tinerelu Trascaciularescu.

Cu acest prilej s-aude ca junioru Baiat Fin Trasca i-ar fi reamintit Mustangului-senior ca in vara (cind la supararare a scos pedelii dan sediu da la Bancorest) si-a dat demisia nu numai dan functia da prim-viciu-presdente Pedeleu, dar si dan partid, iar cererea da demisioneala e la el.

Dac-au inceput deja

Fitileli si lupti d"â„¢astia,

Poti usor anticipa:

Departe vor ajungea!

Dupe ce in ultimul an si ceva s-a vazut si dan avion c-a batut laba cu Portofel si Partiodiu in Vrancea, Mimi Samponaru a considerat ca, odata cu anuntarea Guvernoiului dintre Pedeleu si Partidoi, e cel mai nimerit prilej sa se dea el fata mare si vertical dan punct da vedere politicar.

Bre dom"â„¢ Mimi, stii ceva?

Cu vrajeli ieftini d"â„¢astia

Cinta, bre, p"â„¢alt"â„¢undeva

Un"â„¢ nu te stie lumea!

-Intrebarea da la Puls, onorati-o c-on raspuns:

Ce functii si da ce fel va pupa pan giudetel partenerul cel fidel (Pedeleu jenat nitel, da"â„¢ nu la prea-nalt nivel) a lu"â„¢ baron Portofel?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.