Puls

Si cind strident trompetesc c-au ajuns de se caftesc, politicari ce traiesc ici, pan mediu vrincenesc, mai multe minciuni scornesc

Ziarul de Vrancea
17 nov 2008 769 vizualizări
-Ieri s-au lacramat cu strigaturi primele cafteli electoireale dan giudet. Numai, neica, ce sa vezi? Minciunici tip stele verzi, Pa care-i greu sa le crezi.

-Protegonisti cic-ar fi Malurel Mugureanu, catindatele pedeleu portocalicios pintru colegiu 4 la Anveloapa Depuftatilor si atopistul Gabitzu Derbederian dan partea Partidoiului rosu.

Partidoiul a iesit tipind in gura mare ieri intr-o cioclonferintie da presa a Atoapelor la care-a luat parte, surprinzator, si noul taigher-saf, Scandel Droaga, povestind cum a fost caftit pasnicul Derbederian pe cind fuma linistit o tigara pa strada Longinarescu dan Focseni da pedeleul Malurel Mugureanu.

Filmul pedeleilor arata o cu totul alta postura a lu"â„¢ Derbederian. Astfel, atopistul echiptat in geaca da Partidoi tocmai a fost flimat si pozat dupe ce a rupt un afis portocaliu cu pedelei da pe celebri stilpi a lu"â„¢ Buleftrica.

Despre bumbaceala e greu de crezut ca ea chiar a vut loc (desi Derbederian a aparut in cioclonferintia da presa vinat la mecla in zona lu"â„¢ ochiometru) pentru simplu fapt ca gasca lu"â„¢ Partidoi era mult mai numeroasa (Derbederian ^ 2 microbuji cu sustinatori in frunte cu Jorjic) fata da doar 2 pedelei.

Chiar daca se birfoteste ca nici Malurel Mugureanu nu-i tocmai un sfint, e greu de crezut ca daca l-ar fi atins c-on deget pa Derbederian (alt dubios scandalagiu cu tupeu d"â„¢al straveziu, ce pozeaza-n pasnic fiu) nu incasa o papara clasa unu da la dafel timizii animatori-sustinatori ai Partidoiului, aflati supt bagheta lu"â„¢ Jorjic.

Totu-a fost teatru jucat

Da politicari, fortat,

Dar subtire regizat,

Finca s-au intersectat.

Cu-acest mod exagerat

In care v-ati apucat

Realitatea de-ati coafat,

E greu voate-de-adunat,

Chiar si-n Vrancea-baronat.


Si cind strident trompetesc

C-au ajuns de se caftesc,

Politicari ce traiesc

(Adic"â„¢talea huzuresc,

La nimic nu folosesc.

Doar bugeti publici juchesc)

Ici, pan mediu vrincenesc,

Mai multe minicuni scornesc

Decit sincer povestesc.

Acest mod cert jmechesc

Merit-on dispret firesc

Da la cei care gindesc.

-Pe de alta parte, este de-a dreptul hazliu modul in care se incearca sa ni se prezinte independente si echidistante Atoapele dan supt-ordinea CaJaului, desi acestea-s full doar cu oamenii Partiodiului si-ai lui Portofel ce defileaza in ros cu trei trandafiri pa spate pan giudet.

Mai baieti, nu prea da soi,

La calculator greoi,

Nu mai scoateti miniciunoi,

Ce nu le credeti nici voi

Ca drept adevaruri noi.

-Intrebarea da la Puls n-o ratati da lunea-n curs, oferindu-i iar raspuns:

Citi dan catindatii-n site, da p"â„¢a Vranciei orbite, au campanii fisiite, ce spus nu pa ocolite, par de adversari gindite?



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.