Puls

MaMaria Costin Murgoci, cucoana care plinge in Consiliul Local la comanda, crede ca la Focsani s-a rasturnat o caruta cu prosti.ria Murgoci, T(d)oamna

Ziarul de Vrancea
23 iul 2008 1956 vizualizări

Si mai crede coana Maria ca prostaciunile alea din caruta s-au aciuit prin consiliul local. Nu se-nsala pre tare T(d)oamna directoare, dar nici dreptate nu are, ca nu toata lumea cade-n teatrologiile Mariucai.

Ultima lacrimogena a cucoanei care a desfiintat cinematograful "Balada" s-a produs de curind cind cuvioasa cu aere de eroina din Iliada s-a plins ca a mers in Grecia cu autobuzul si a transpirat saracuta si a trebuit sa scoata euroi pentru sticle de apa ca asuda prea tare. Si acuma, ca tot s-a invatat cu Europa, sefa cintului popular mioritic vrea sa trilulilu si la cehi. Dar, normal, vrea pe banii de la buget, ca din spectacole cam nu are de unde! Insa, pina la festivalul din Cehia trebe sa plece coana la mare sa odihneasca oasele hamisite de atita autoBuzz si sa-si bronzeze Ansamblul instrumentele sa dea bine la cehi. Iar festivalurile din judet, in luna august, se vor tine, ca si anul trecut, cu negativul si cu boxele de la Casa de Cultura carate de Puiu Siru. Misto pina aici Madame Maria Costin Murgoci! Dar ce-ai vrea matale, tanti? Sa plateasca amarasteanul de focsanenean vacantele in Grecia, in Cehia sau unde vrei matale sa te duci cu autoBuzzul? In fata presei se vaicareste ca nu are bani, ca nu este sustinuta de "organele" locale, iar in Grecia i-a facut tanti Marioara lui Didi si lui Marean declaratii de dragoste de toata invidia, dar nu pe la colturi, ci la scena deschisa. Coana mare, zi stimata cind spui matale adevarul? Cind aduci osanale celor doi, cind plingi cu lacrimi pina la ochinci ca nu ai bani de catrinte sau cind iti descarci caracterul ala frumos, cu vorbe de mahala la festivaluri prin Vrancea mioritica? Ascult!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.