Puls

Mister: O demisioneala rezolva treaba nasoala

Ziarul de Vrancea
16 mai 2005 828 vizualizări
Cea cu comenteli si spume: Jaf la Fabrica da Drume

-Lovitura da maciuca stimati ascultatori da la orase si sate !

Zau mai, mai sa cazi pa spate !

Problemsul pa care-l avea Stropy prin sovaiala lu\' vadimistul Scoica Ocean in CaJa-u ( da care pomeneam egazct la ultima editie a lu Puls si pa care cica incepuse a-l mustrari constiinta si nu mai marsa la fel da voios ca votul lui sa legifereze jaful cumetresc da la Drume) cu trecerea hotaririi cu privatizeala-trotil isi gaseste, se pare, o rezolvare-bomba.

Cu cadeala la o trompa.


-Jmechereala nene ia, cam in asta ar consta:

Prin cererea surpriza a unui conseler leberal ca demisioneste taman acum, CaJau (finca deja mai avea on membru lipsa inca nevalidat prin plecarea da promoveala a prifectelui Hoprea) ramine cu 31 da conseleri valizi. Din 33, citi ar fi trebuit sa aiba.

"2/3-imi" din 31 face 21. Adica egzact cit are fara nici o scremere,

baronetul dupe cum urmeaza: 18 da la Partidoi (17 cit a avut initial plus unul racolat da la vadimisti, Nedmelcu, care a sarit din barca si s-a vocsit in membru da Partidoi),plus 1 racolatul fost pedeu Gugumanu, plus doua conserve da Horici (ce n-a mai facut Pur-ici). Daca CaJau ar fi lucrat cu 32 ori 33 da conseleri valizi, lu\' Stropy\'s baron pentru manvreala care-i trebe i-ar fi fost necesar inca on vot pentru 2/3-imi (ii trebuiau 22 da voturi) si ar fi fost musai sa apeleze la vadimistul Scoica Ocean (ce devenise suparator da sovaielnic dupe nada cu alegerea in Conseliu Dereftor a lu\' Proftectiia Copchiilor pa care n-a vrut s-o inchita pa nemestecate)

Minareli facute-na deci cu artimetica.


-Operatiunea, iaca ca s-a egzecutat cu iuteala da mina si nebagare da seama prin demisioneala lu\' conseleru\' giudetean Ion BeCeRin, actual dereftor la banca a americaneasca din tirg.

Intrucit explicatiile lu\' saful leberal dom\' Motanu (ca omul a plecat brusc sa deschiza banci pa teritoriu scumpei noastre patrii) are credibilitate la fel ca Mos Martin cind mormaie ca da coltu, ghici tu brici pa unde-i glontu?

N-o fi f\'on esafodaj

Construit pa on santaj?

Pai daca-i asa, flacai,

Nu-l comunicati si voi,

La ai vostri votalai?


Birfoteli cam fac tam-tam

Si d-afaceri cu Haysham


Asadar, bre, nu mai stati

Veniti si pa goarna dati

Ca iesiti iar sifonati

F. . .acuti si cu banii luati.


-Paparatii nostri a aflat ca dom\' Motanu\' s-ar fi sucarit mai nou din cale-afara ca intr-o pozica cu inaugurarea lu\' podele electoireale alaturea da Chiron Chitrea si Stropy era surprins si fratelu\' lu\' el lu\' care-i zice "Neneia".

Cauza ar fi asa:

Egzact pe-acolea erea!

Altfel, poza nu-l pira!


-Pasarici care conoaste, cip-ciripea in triluri la ast\' sfirsit da saptamina cit le tinea pliscurile lor ca dom\' senator Mediciu cu barbi s-ar fi sacrificat iar si tocmai ar fi intr-o istovitoare&extenuanta deplaseala in Francezia.

La care (nu se stie egzact daca pa banii fraierimii cotizante cu taxe si impozitoaie, au ba) l-ar fi invitat si pa colegul lui da fileiala bastinasa, Neicu Varzere.

Partea tare, cum devine,

Astia iaca, mai crestine,

Nu mint, de cuvint se tine:

Au promis "traieste bine"


-Desi s-a facut da cacao cu podul da la Cotelesti (care se surpa dupe 6 luni da la inaugureala egzecutata cu tam-tam-ul da neam prost stiut) dupe reportajul pa televizia lu\' Dan Antena1, baronetul

n-a ezitat ca fara fo\' jena sa mai vacsuiasca o data adivarul.

Trompetind pitigaiat ca pisica moarta nu-i in curtea lui si a Partidoiului, pa baza lu\' logica totala ca finca furaciunea s-a egzecutat pa foande Saparde si de catre preamaria bastinasa, nu derect da cumetrime.

De-i asa, ce-ati catat oare

Voi la taiat panglicioare

Cu tot circul da rigoare

Si Chiron Chitrea-n dotare?


-Intrebarea de la Puls v-ar pofti sa-i dati raspuns:


Acu\' dac-a prins coraj, combina jaf cu santaj?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.