Opinii

Circu’ mare, circu’ mare !

Aurelian Ivan
6 nov 2012 979 vizualizări
„Circu’ mare, circu’ mare, cu maimuţe şi animale, cangurul cu cinci picioare, butelia zburătoare”. Da, dragii mei, au mai rămas cateva zile pană începe campania „electo-zoologică”. O să vedem iar saltimbancii grohăind prin ziare, maimuţele date cu ruj făcand ochi dulci la tinerii de 18 ani, să-i înveţe să voteze

Gorilele or să bage spaima prin sate să le zică oamenilor că ei manancă oameni la cină dacă nu votează cu nu ştiu cine. Fetele din plastic o să încălzească atmosfera, iar noi, ca fraierii, o să stăm cu gurile căscate, în timp ce unii or să ne „facă” la buzunare, de o să plătim cu varf şi îndesat tot peştele mancat şi mălaiul dat gratis de ei. Pentru că bugetele de campanie se cer recuperate în timpul mandatului tot de la popor. Aşa e politica de 20 de ani în Romania, un circ, o bălăcăreală. O să stăm şi o să ne uităm ca proştii la spectacol şi o să auzim aceleaşi plăci, că ne vor binele şi că se vor sacrifica pentru popor. Romanţe despre cum vom circula pe străzile asfaltate, şamponate şi curate. Deja au început combinaţiile, politicienii care pot face scamatorii cu „omul televizor”, alţii şi-au scos inima din piept şi şi-au pus-o pe tapet ca să o calce în picioare „Yeti cel mare”. Marcu se laudă că trage cu arcu’, pană în sus, în clădirea milenară. Şi tot aşa... Ce mai spectacol, şi cică e gratuit. Dar atenţie însă la buzunare, că s-ar putea să plătiţi scump biletul la circ. Ţineţi minte, pe lumea asta, nimic nu e gratuit! Cu atat mai puţin cadourile electorale!

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
N.E.CURATU, acum 4200 zile, 10 ore, 47 minute, 15 secunde
Vad ca nu a comentat nimeni ,asa ca ma sacrific eu..Un articol realist care naste firesc doua recomandari..!!! 1.Fa-ti ordine pe rafturi,ca-ti cad ziarele-n cap si 2.Mai usor cu ceafa de porc..
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.