Opinii

Mulţumesc, domnule preşedinte!

Sorin Tudose
27 nov 2011 1801 vizualizări
Mă număr printre cei care au fost nevoiţi să ocolească jumătate de oraş pentru a ajunge în diverse locuri de cînd Bulevardul Unirii este închis.

A fost destul de frustrant să am nevoie să ajung pe Bulervardul Independenţei şi să ocolesc centrul oraşului pe extrem de îngusta şi aglomerata stradă Popa Şapcă sau pe Cuza Vodă, mult mai aeristă, dar şi mai depărtată de punctul în care aveam nevoie să ajung. N-am înţeles de ce a durat atît de mult redeschiderea bulevardului în condiţiile în care lucrările de anvergură erau terminate de atîta vreme. Chiar o lună îţi trebuie să faci marcajul pietonal şi rutier respectiv şi să pui un gard şi un semn de circulaţie prost făcut? Am zis că găsesc bunăvoinţă din partea primarului Decebal Bacinschi, astfel încît l-am întrebat cînd mai are de gînd să deschidă artera principală a tîrgului. Mi-a spus zilele trecute că de 1 Decembrie, de Ziua Naţională, şi nu înţelegea de ce atîta grabă pentru că pînă la urmă orice oraş are o stradă de promenadă. I-am spus că traficul rutier în oraş este sugrumat de cînd e bulevardul închis iar dumnealui, secondat de viceprimarul Matişan, a spus că nu este aşa aglomerat pe cît zic eu. Da bun, e clar că eu sînt singurul nebun şi ceilalţi participanţi la trafic n-au nimic împotrivă cu faptul că bulevradul stă închis, mi-am zis eu în gînd. Cînd colo, ce să vezi, mai era cel puţin un “nebun”, preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, care cu un singur telefon dat edilului a deschis bulevardul, deşi ziua anunţată de primar pentru deblocarea centrului încă nu venise. Deci fiecare cetăţean care i-a transmis lui Bacinschi în mod direct sau indirect să deschidă bulevardul a contat fix zero pentru primar. În schimb, cînd a venit cererea electorală a lui Oprişan totul s-a întîmplat la modul: “La un semn, deschisă-i calea”. Tocmai de aceea vreau să îi mulţumesc “domnului preşedinte” pentru că tot ce îi tună, indiferent c-o fi bine, c-o fi rău devine realitate… la un semn. În sfîrşit, maşina mea din secolul XXI poate simţi cum e să mergi pe o stradă din secolul XX. O minunăţie!
P.S. Înţeleg că pavimentul nostru este exact ca cel de pe Champs Elysees, potrivit baronului din judeţ. Pe cînd însă vom avea şi un Focşani ca Parisul? 



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
sofer, acum 4525 zile, 57 minute, 17 secunde
ma impresioneaza pana la ,,lacrimi,, ,cat de prost,urat si pustiu arata acest centru pt care toti am asteptat sa fie ceva frumos si de bun simt...bani aruncati pe o strada cu o piatra denivelata cu o citeste integral
VICTOR, acum 4530 zile, 23 ore, 15 secunde
vrem si noi un focsani cu promenada...,e bine sa avem un centru pietonal,cu toate ca suma investitilor depaseste cu mult asteptarea noastra!
ANONIM, acum 4532 zile, 19 ore, 20 minute, 50 secunde
si eu ocolesc blocul de 2-3 ori din cauza haitelor de caiini! si ma rog de diferite persoane sa ma insoteasca sa pot intra in scara blocului! CE PARERE AVETI !!!!!!!!!!!
foscanel, acum 4532 zile, 22 ore, 2 minute, 19 secunde
din pacate, toti cei care au injurat toata vara si toata toamna ca e bulevardul inchis parca au uitat si acum il preaslavesc pe maritul presedinte caruia i-a tunat un capriciu care coincide(rar) cu citeste integral
sorin, acum 4533 zile, 10 ore, 50 minute, 15 secunde
bashisti nenorociti
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.