Opinii

Nivelul la care a fost coborita stacheta

Corneliu Condurache
21 feb 2006 921 vizualizări
Daca sintem de acord cu vorba conform careia fiecare comunitate isi are conducatorii pe care-i merita, ce-ar fi sa incercam a merge mai departe, macar citiva pasi?

Si raportindu-ne la intimplari petrecute in ultima vreme prin judetul nostru sa ajungem, vrem nu vrem, la modul in care s-a tinut intr-un final sedinta Comisiei Consultative. Convocata ieri de catre Institutia Prefectului pentru a doua oara, la distanta de doar citeva saptamini de precedenta, si al carei cvorum a devenit un gen de miza majora in disputa taberelor politice autohtone. "Meciul" s-a desfasurat in doua secvente : Una in care cei din tabara lui Oprisan, cu primarii "strins uniti in jurul conducatorului iubit" si "minati in lupta" de strategia scrisoricii de protest, mindri nevoie-mare ca si-au dovedit inca o data

"puterea creatoare" necedind vreun milimetru pe "cimpul de bataie".A doua cu ceilalti, de prin zona Prefecturii, cu suficienta misiunii implinite lucindu-le in privirile multumite ca au reusit prin "biruinta" de ieri sa-si bifeze, e adevarat, fara a se caciuli in fata adversarilor politici, o actiune ce valoreaza in privinta efectelor pe care le-ar produce in viata vrincenilor cam tot atit cit ajuta o frectie cu "Diana" la un picior de lemn. Dupa ce privesti in intregime acest spectacol desfasurat ieri, analizindu-i pe unii si pe ceilalti, nu este cu putinta, oricit de binevoitor ai fi, sa nu faci o remarca. In afara faptului ca fiecare dintre voi aveti impresia ca "v-ati tras-o" unii altora cu mult elan, altceva pare a fi desprins mult mai evident si trist din tot acest tablou cu imagini zugravind crudele realitati. Cam mult ati coborit stacheta, domnilor!

P.S Suficient de curioasa, si nu-i foarte clar deocamdata cu ce semnificatii politice sau de alta natura, iesirea mai mult decit curajoasa impotriva primarilor absenti la sedinta Comisiei Consultative de ieri, a secretarului Romeo Paul Postelnicu al Consiliului condus de Oprisan.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.