Nuntă cu mulți invitați, presărată cu numeroase momente speciale, a fiului familiei Elena și Florin Stoica, la Panciu
Sâmbătă, 01.09.2018, într-un cort montat special pentru eveniment pe domeniul familiei Elena și Florin Stoica din Panciu, s-a desfășurat petrecerea de nuntă a fiului acestora, Eduard. Notar public în București, Eduard Stoica s-a căsătorit cu frumoasa Adelina, tot din Panciu, manager la British American Tobacco. Cum se știe, Elena Stoica este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din Vrancea, activând în domeniul confecțiilor. De asemenea, Florin Stoica a condus aproximativ 10 ani Judecătoria Panciu.
Cununia civilă a avut loc sâmbătă, 01.09.2018,în jurul prânzului, pe un ponton de pe domeniul familiei Stoica. Ea a fost oficiată de primarul orașului Panciu, Iulian Nica. După amiază, la Catedrala ”Sfânta Paraschiva” din Panciu s-a desfășurat slujba cununiei religioase. Nunta a început cu un joc de lumini și artificii spectaculos, cum se poate vedea din montajele VIDEO atașate mai sus.
La nunta celor doi, cum era de așteptat, una cu totul specială ca organizare, au luat parte sute de invitați care-au petrecut până în zorii zilei de duminică, 02.09.2018. Nași au fost prietenii mirilor, avocații Andreea și Emanuel Dediu. Printre numeroșii invitați participanți s-au regăsit oameni de afaceri, din Vrancea și din țară, politicieni, aleși locali, șefi de instituții, magistrați. Dintre politicieni, din informatiile redactorilor Ziarului de Vrancea, n-au lipsit Marian Oprișan, însoțit de prietena sa, dar și deputații PSD de Vrancea, Angel Tâlvăr și Nicușor Halici.
De întreținerea atmosferei artistice și de antrenarea invitaților la dans au fost responsabili nume deosebite precum Fuego, Irina Loghin, formația Provincialii, Adrian Enache și fiica sa, Diana, Rareș (Free Deejays) și alții. Au susținut un moment artistic în fața nuntașilor și dansatorii profesioniști de la Ansamblul Codreanca, din Chișinău. În meniu invitații s-au delectat atât cu produse tradiționale, dar și cu specialități. Astfel, s-au sevit sărmăluțe în foi de viță și de varză, piept de porc sau mușchi de vițel. Dar și specialități precum pate de ficat de rață cu dulceață de smochine, somon sălbatic de Alaska cu perle de oțet balsamic,etc.
VIDEO preluate de pe facebook