Evenimente speciale

Nuntă cu mulți invitați, presărată cu numeroase momente speciale, a fiului familiei Elena și Florin Stoica, la Panciu

Ziarul de Vrancea
3 sep 2018 8345 vizualizări

Sâmbătă, 01.09.2018, într-un cort montat special pentru eveniment pe domeniul familiei Elena și Florin Stoica din Panciu, s-a desfășurat petrecerea de nuntă a fiului acestora, Eduard. Notar public în București, Eduard Stoica s-a căsătorit cu frumoasa Adelina, tot din Panciu, manager la British American Tobacco. Cum se știe, Elena Stoica este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din Vrancea, activând în domeniul confecțiilor. De asemenea, Florin Stoica a condus aproximativ 10 ani Judecătoria Panciu.

Cununia civilă a avut loc sâmbătă, 01.09.2018,în jurul prânzului, pe un ponton de pe domeniul familiei Stoica. Ea a fost oficiată de primarul orașului Panciu, Iulian Nica. După amiază, la Catedrala ”Sfânta Paraschiva” din Panciu s-a desfășurat slujba cununiei religioase. Nunta a început cu un joc de lumini și artificii spectaculos, cum se poate vedea din montajele VIDEO atașate mai sus. 

La nunta celor doi, cum era de așteptat, una cu totul specială ca organizare, au luat parte sute de invitați care-au petrecut până în zorii zilei de duminică, 02.09.2018. Nași au fost prietenii mirilor, avocații Andreea și Emanuel Dediu. Printre numeroșii invitați participanți s-au regăsit oameni de afaceri, din Vrancea și din țară, politicieni, aleși locali, șefi de instituții, magistrați. Dintre politicieni, din informatiile redactorilor Ziarului de Vrancea, n-au lipsit Marian Oprișan, însoțit de  prietena sa, dar și deputații PSD de Vrancea, Angel Tâlvăr și Nicușor Halici.                                                                                    

De întreținerea atmosferei artistice și de antrenarea  invitaților la dans au fost responsabili nume deosebite precum Fuego, Irina Loghin, formația Provincialii, Adrian Enache și fiica sa, Diana, Rareș (Free Deejays) și alții. Au susținut un moment artistic în fața nuntașilor și dansatorii profesioniști de la Ansamblul Codreanca, din Chișinău. În meniu invitații s-au delectat atât cu produse tradiționale, dar și cu specialități. Astfel, s-au sevit sărmăluțe în foi de viță și de varză, piept de porc sau mușchi de vițel. Dar și specialități precum pate de ficat de rață cu dulceață de smochine, somon sălbatic de Alaska cu perle de oțet balsamic,etc.

VIDEO preluate de pe facebook


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.