Electoral

Info electoral: Casă a unui candidat PP-DD tăiată cu drujba

Iulia Crețu
6 iun 2012 2973 vizualizări
Candidatul la funcţia de consilier local din partea PP-DD în Spulber, Sandu Nicu, şi-a găsit casa în construcţie dăramată.

Acesta susţine că pilonii de susţinere ar fi fost tăiaţi cu drujba de un adversar politic. “Este distrusă toată. M-au nenorocit, nu le-am făcut nici un rău, nu am nimic să le dau”, a spus Sandu Nicu. Acesta spune că distrugerea s-ar fi produs în data de 18 mai, pe fir intrand şi Poliţia. (I. C.)

USL a inventat la Panciu “Poliţia electorală”

Campanie electorală la extrem la Panciu. Aici, cei de la APV au reclamat că sunt împiedicaţi să îşi facă promovare pentru candidaţi şi că viceprimarul Iulian Nica şi fiica primarului Ion Petre ar fi oprit maşini ale APV în numele “Poliţiei electorale”. “Viceprimarul Iulian Nica şi fiica primarului, Oana, au oprit maşinile noastre şi ne-au controlat în portbagaj să vadă dacă avem materiale de campanie, pentru a ni le confisca. Au spus că sunt de la Poliţia electorală”, ne-a spus Raluca Burduşa, candidat la CL Panciu de la APV. În acest sens, la Poliţie s-a făcut şi o plangere, urmand a se face cercetări. (I. C.)

Sms-uri denigratoare în Bilieşti

Candidatul APV în comuna Bilieşti se plange că adversarii săi politici au recurs la practici murdare, prin care ar fi trimis sms-uri cu înjurături la săteni şi apoi au redirecţionat apelurile celor intrigaţi către Vasile Chirilă, candidat la Primărie. Acesta a făcut plangere la Poliţie, însă aici i s-ar fi spus că nu ţine de competenţa poliţiştilor. De asemenea, compania de telefonie mobilă a replicat că adversarii lui Chirilă se folosesc de o cartelă reîncărcabilă care nu poate fi depistată. (I. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
TU, acum 4341 zile, 8 ore, 21 minute, 40 secunde
OOOOOO!!!!OANA FATA CUNINTE!!!!!!!!
Oana, acum 4341 zile, 17 ore, 32 minute, 44 secunde
Asa se procedeaza in secolul acesta se taie case si oameni cu drujba, ca doar banul vorbeste.
Oana, acum 4341 zile, 17 ore, 35 minute, 35 secunde
Oamani buni, astimparati-va, fiecare candidat are dreptul sa-si faca campanie electorala, Oana stai fata cuminte, ce te-ai ajuns?, nu-i frumos, poti cobori oricind,
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.