Electoral

Oprişan i-a ordonat lui Avasiloaie să amendeze goarnele electorale

Iulia Crețu
4 iun 2012 6285 vizualizări
La vizita ministrului Transporturilor la Dumitreşti, Oprişan i-a cerut lui Bacinschi să-l trimită pe şeful Poliţiei Focşani, Gicu Avasiloaie, să amendeze maşina gornetă a lui Trăşculescu u ieri, şoferul de pe maşina electorală a fost sancţionat cu 500 lei că a disturbat siesta de după masă

După ce i-au dat jos afişele lui Alin Trăşculescu de pe blocuri, cei de la USL îi bagă pumnul şi în… gorneta de pe maşina electorală care străbate oraşul Focşani. După ce vineri, la Dumitreşti, Marian Oprişan a fost surprins în timp ce îi cerea consilierului său Traian Negulescu să-i facă legătura telefonică cu primarul Decebal Bacinschi, pentru a-i cere sancţionarea gornetei electorale ale APV, ieri, un apel “misterios” la 112 a reclamat că strigătul lui Alin după voturi i-ar fi deranjat somnul de după masă. “Sună-l pe Avasiloaie şi spune-i că ăia de la PDL au ieşit cu goarna prin oraş“, i-a ordonat Oprişan primarului Bacinschi. Iar ieri, Poliţia Focşani s-a conformat şi a stat “drepţi” în faţa ordinului baronului. Şi a plecat şi capul, în semn de obedienţă. Şoferul de pe maşina electorală a APV a fost sancţionat cu 500 lei pentru tulburarea liniştii publice. Poliţiştii spun însă că amenda este una “blandă”. “Conducătorul auto a fost sancţionat conform Legii 61/1991 pentru tulburarea liniştii publice în intervalul orar 13.00-14.00, cu sancţiune de 500 lei. În acest interval, sancţiunea este mai blandă decat cea pentru intervalul 22.00-6.00. Cei care făceau zgomot electoral au fost reclamaţi de cineva la 112”, a spus Bogdan Toader, purtătorul de cuvant al Poliţiei. Avand un precedent cu maşina care face reclamă sonoră la targul de confecţii, în mod constant, pe străzile din Focşani, cei de la Poliţie spun că “textiliştii” au avut autorizaţie de făcut zgomot. “Cei de la targul de confecţii, care merg şi ei cu o maşină de acelaşi gen, au avut autorizaţie pentru loc special amenajat să îşi facă reclamă sonoră din maşină”, s-au apărat poliţiştii. Evident, Poliţia Focşani n-a avut nimic de comentat vis-à-vis de episodul ordinul se execută, nu se discută, al lui Marian Oprişan via Decebal Bacinschi pentru Gicu Avasiloaie. (Iulia CREŢU)

Gornistul de la “Partidul OTV”, beat la volan

Un şofer de pe maşina electorală cu însemnele PP-DD, care mergea prin Focşani cu mesaje sonore de campanie, a fost oprit ieri de Poliţie. În urma verificării cu alcooltestul, şoferul “Partidului OTV” a fost găsit băut. El avea o alcoolemie de 0,12 la mie şi i-a fost ridicat permisul de conducere pentru 3 luni, după cum ne-au spus surse din Poliţie. Numai bine, prinde viitoarea campanie electorală din toamnă. (I. C., A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 13

Adaugă comentariu
jo, acum 4342 zile, 17 ore, 6 minute, 40 secunde
vai de capul nostru ce o sa ne faca uslistii.........
m.ionescu, acum 4342 zile, 17 ore, 22 minute, 44 secunde
Dalida,cred ca o sa o luam cu totii de la PSD.Sincer cred ca o sa ne fie fffff greu,O sa-i plateasca pensionarii pe bugetari si invers.
m.ionescu, acum 4342 zile, 17 ore, 24 minute, 27 secunde
Dalida,cred ca o sa o luam cu totii de la PSD.Sincer cred ca o sa ne fie fffff greu,O sa-i plateasca pensionarii pe bugetari si invers.
dalida, acum 4342 zile, 19 ore, 39 minute, 59 secunde
Ce-mi place chestia asta.. PD-L-UL (APV) o ia in gurita de la PSD si o ia .. legal.. Hi hi, doamne, ar merita toti banii, daca ar fi un spectacol pe bani..
ciprian, acum 4342 zile, 19 ore, 51 minute, 19 secunde
da s-a intamplat in fata la majestic in sud...era un burtos de politist cu okelari kre il lua la intrebari pe soferul de la PDL...de ce oprisan e pe toate microbuzele?asa cum psd-ul isi face citeste integral
db, acum 4342 zile, 20 ore, 15 minute, 20 secunde
Desi se plange peste tot ca i se pune pumnul in gura Trasca, care candideaza avand ca sigla copacul murdar cu maro , refuza orice intalnire in care ar putea sa-si prezinte "proiectele", citeste integral
GENERALU, acum 4342 zile, 20 ore, 15 minute, 40 secunde
raspuns:OPRISAN
colonelu, acum 4342 zile, 20 ore, 18 minute, 40 secunde
Daca ar reveni comunisti la putere, ghiciti cine ar fi primsecretar?
lars, acum 4342 zile, 20 ore, 30 minute, 24 secunde
valy,da-mi si mie exemple de oameni de valoare din vrancea!sarut mina!
Surubarescu, acum 4343 zile, 5 ore, 38 minute, 3 secunde
Dar prmiul arestat ar trebui sa fie TRasca, ca el l-a tinut pe Avasiloaie in functie
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.