„Ouăle din ogradă” ale firmei vrâncene ferma Aviputna Golești , de 4 ori premiate la Bruxelles pentru gust și calitate
Aș mânca ceva bun! – spunem mai ales când ne simțim obosiți, după un examen, sau pur si simplu când vrem să ne răsfățăm.
De fapt, când gustul a ceea ce mâncăm ne satisface, starea noastră de spirit se îmbunătățește ca prin minune. Ceea ce este gustos rămâne întipărit în memoria noastră olfactivă îndemnându-ne să reedităm clipele de plăcere și ne însoțește ca o marcă individuală de-a lungul vieții.
Bucătarii și somelierii de prestigiu stabilesc standardele gustului la nivel european
Din fericire gastronomia ultimilor ani pune din ce în ce mai mult accentul pe gust! Așa se face că peste 200 de bucătari și somelieri de prestigiu se reunesc anual sub umbrela Institutului Internațional al Gustului pentru a un oferi un feedback profesional producătorilor de alimente și băuturi din Europa. Peste 15.000 de produse – alimente și băuturi – a jurizat acest organism prestigios de-a lungul anilor.
Printre premianții de anul acesta s-a aflat și ferma Aviputna cu ale sale ouă ”Din Ogradă”, fermă care a câștigat în total 4 premii pentru gust si calitate la Bruxelles.
Citiți întreg articolul accesând titlul alăturat:Ouăle ”Din Ogradă” de 4 ori premiate la Bruxelles pentru gust și calitate!