Brand voice

Cele mai bune smartphone-uri Android din 2022

Ziarul de Vrancea
24 iun 2022 916 vizualizări

Lumea smartphone-urilor Android este foarte diferită de ceea ce Apple are de oferit. În timp ce Apple își propune să ofere o experiență similară pe toate dispozitivele sale, Android înseamnă varietate și telefoane de la diferiți producători. Rezultatul este o mulțime de modele și caracteristici distincte din care să alegeți.Aceasta înseamnă că preferința personală a mărcii joacă un rol, în afară de experiența de bază Android. Prețurile sunt, de asemenea, foarte competitive, ceea ce vă oferă multe opțiuni.

Poate fi dificil să alegi dintr-o gamă atât de mare de produse, de aceea vă prezentăm mai jos care sunt cele mai bune smartphone-uri cu sistem de operare Android din acest an.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Nu există multe telefoane pe piață cu combinația unică a tuturor caracteristicilor și specificațiilor lui Samsung Galaxy S22. De asemenea, odată cu adăugarea S Pen-ului în acest an, acesta ocupă poziția deținută anterior de seria Note.Acest Samsung Galaxy S22 are unul dintre cele mai bune ecrane pe care le poți vedea vreodată pe un smartphone și este înghesuit într-un corp foarte bine proiectat, deși destul de mare. Colțurile pătrate, marginile superioare și inferioare plate combinate cu laturile rotunjite au ceva unic. Samsung Galaxy S22 Ultra este distinctiv, iar designul camerei este, de asemenea, fantastic.Face tot ce v-ați aștepta de la un flagship ultra-premium. Cu toate acestea, este puțin costisitor, iar bateria sa nu funcționează la fel de bine sub sarcină precum te-ai aștepta de la așa-numitul „rege al smartphone-urilor”.

Samsung Flip

Samsung este compania care deschide în mod tradițional piața de telefoane mobile high-end în a doua jumătate a anului. În ultimii ani a făcut-o cu gama Note, dar în ultimii ani s-a concentrat pe telefoanele pliabile. Deja Samsung Flip și Samsung Fold sunt la a treia generație de telefoane. Samsung Flip este versiunea de pliere tip clapetă a companiei coreene și este foarte interesant pentru utilizatorii care își doresc un telefon care să încapă în buzunar. Este un telefon scump,dar Samsung Flip are parte de finisaje premium, o balama de calitate comparativ cu modelul precendent, este subțire și are performanțe peste medie și o cameră foto bună.

Google Pixel 6 Pro

Pixel 6 Pro este cel mai performant smartphone Google de până acum. Are un sistem de cameră de top, asociat cu un software fantastic și este destul de rapid datorită noului cip Tensor din nucleul său.Ca și în cazul tuturor smartphone-urilor Google, aveți o experiență Android pură și o cronologie de încredere pentru actualizările viitoare.Probabil cel mai impresionant este prețul. Deși poate concura cu cei mai buni în ceea ce privește performanța, o face la un preț semnificativ mai mic.

Oppo Find X5 Pro

Oppo a început să se concentreze pe nivelul ultra-premium, oferind un design care îl diferențiază de toate celelalte.Nu numai că renunță la sticla în favoarea ceramicii mai dure și mai durabile, dar a făcut ca spatele telefonului să fie complet fără sudură. Este turnat și comprimat într-o singură suprafață, inclusiv denivelarea camerei care se ridică din spate.Adăugați la asta un afișaj uimitor, o autonomie fantastică a bateriei și camere puternice și aveți unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață. În plus, vine echipat cu încărcare rapidă cu fir și fără fir.Există încă câteva întrebări despre software, dar în general este un telefon despre care credem că va face fericit pe oricine care caută un flagship de top.

OnePlus 10 Pro

Acum, că OnePlus și Oppo sunt oficial aceeași companie, OnePlus 10 Pro este un fel de Oppo Find X5 Pro „lite”. Oferă multe dintre aceleași caracteristici și chiar un software foarte asemănător, dar costă mai puțin.Cu ecranul său cu rezoluție QuadHD+ - complet cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz și luminozitate adaptivă ridicată - are unul dintre cele mai bune ecrane de pe piață. Și, având în vedere concentrarea OnePlus pe oferirea unei experiențe rapide și fluide, este și foarte rapid și receptiv.Durata de viață a bateriei nu este la fel de puternică precum Find X5 Pro, iar camerele nu sunt la fel de bune, dar este totuși un dispozitiv foarte complet și că vine cu garanția de suport software pentru următorii 4 ani.

Alegerea unui telefon Android este mult mai complicată decât a unui iPhone: diviziile Apple se învârt în principal în jurul dimensiunii, toate modelele oferind o experiență similară și puține caracteristici unice.Telefoanele Android sunt total diferite: sunt mulți producători, unii cunoscuți, iar alții mai de nișă, există o gamă largă de prețuri, design, dotări – inclusiv telefoane cu o anumită specificitate, precum telefoanele de gaming, de exemplu.Lucrul grozav la Android este că Google se ocupă de tot, astfel încât să poți trece de la o marcă la alta și aproape imediat vei ști unde sunt lucrurile, vei putea accesa fără probleme e-mailurile și contactele, dar vei fi răsfățat de alegere.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.