Brand voice

Connex va fi condus de o femeie

Ziarul de Vrancea
13 oct 2005 970 vizualizări
Compania MobiFon va avea un nou director general incepind cu 1 noiembrie, data de la care Liliana Solomon va prelua postul de la actualul presedinte si director de operatiuni, Ted Lattimore, a anuntat, miercuri, printr-un comunicat, Paul Donovan, director regional al grupului Vodafone, proprietarul operatorului de telefonie mobila.

Compania MobiFon va avea un nou director general incepind cu 1 noiembrie, data de la care

Liliana Solomon va prelua postul de la actualul presedinte si director de operatiuni, Ted

Lattimore, a anuntat, miercuri, printr-un comunicat, Paul Donovan, director regional al

grupului Vodafone, proprietarul operatorului de telefonie mobila.

"Sub conducerea lui Ted, Connex a crescut de la un milion la peste cinci milioane de clienti, in numai cinci ani si jumatate. In acelasi timp, Connex a fost recunoscuta, an dupa an, ca una dintre cele mai importante si admirate companii, in Romania si dincolo de granitele tarii", a spus Donovan.

Ted Lattimore va pleca din pozitia de presedinte si director de operatiuni al retelei Connex dupa aproape sase ani de conducere a companiei.

"Liliana va colabora cu Ted si cu grupul Vodafone pentru a se familiariza pe deplin cu strategiile Vodafone si cu prioritatile de afaceri ale Connex", a explicat Donovan.

Ted Lattimore se va intoarce in Canada, tara sa natala, unde intentioneaza sa se implice in pregatirile pentru Jocurile Olimpice de Iarna din Vancouver, 2010.

Liliana Solomon vine de la Cable & Wireless, unde a detinut simultan functiile de controlor financiar pentru divizia din Marea Britanie si de director financiar pentru operatiunile internationale ale companiei.

Anterior, Solomon a detinut pozitia de director financiar al operatorului de comunicatii mobile T-Mobile din Marea Britanie, fiind responsabila de operatiunile curente ale companiei.

De asemenea, Solomon a mai ocupat si functia de vicepresedinte executiv la divizia de management a companiei Deutsche Telekom.

MobiFon, membra a grupului Vodafone, numara la finele lunii iunie peste 5,2 milioane de clienti. Vodafone este cea mai mare companie de comunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 14 tari.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.