SOS

Minunile inca se mai pot realiza

Iulia Crețu
11 dec 2007 8843 vizualizări
Cei trei copii ai familiei Vasilache din cartierul Mindresti vor petrece Craciunul si Anul Nou intr-o camera incalzita, curata si mobilata de la internatul Liceului cu Program Sportiv din Focsani.

Camaruta insalubra pe care o imparteau cu tatal lor alcoolic va fi inlocuita cu o incapere cu mult mai primitoare care a fost mobilata si utilata prin marinimia colegilor si a profesorilor de la Sportiv. "Situatia celor trei copii ai familiei Vasilache s-a rezolvat. Camera se amenajeaza deja, iar pentru copii si pentru mama va fi cel mai bine sa stea acolo", ne-a declarat Mihai Petrut, directorul Liceului cu Program Sportiv Focsani. "Ziarul de Vrancea" face in continuare apel la cei care vor sa dea o speranta de mai bine celor pentru care soarta nu a fost la fel de buna ca pentru noi ceilalti. In decembrie, fiecare caz umanitar trebuie rezolvat si pentru implinirea viselor celor mici este nevoie de dumneavoastra. Implicati-va si fiti pentru o zi Mos Craciun! Si micutii din Scinteia, comuna Jaristea vor sa creada in minuni! (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.