Orașul Panciu

Se pregateste robinetul la gaze

Ziarul de Vrancea
8 dec 2008 1556 vizualizări
Firma Apopi & Blumen SRL Iasi a cistigat licitatia organizata de transportatorul national de gaze Transgaz privind alimentarea cu gaze naturale a orasului Panciu.

Primarul Ion Petre ne-a declarat ca astazi va fi predat firmei amplasamentul necesar, astfel incit sa se faca bransamentul la magistrala nationala dar si reglajul presiunii in statia locala, celelalte lucrari fiind finalizate. Apopi & Blumen SRL este licentiata de Autoritatea de Reglementare in Domeniul Energiei si a devenit si concesionar si operator al serviciului public de distributie a gazelor naturale in orasul Panciu, inca de anul trecut, in urma unei licitatii organizata de ministerul de resort. Societatea a concesionat si serviciul de profil din cartierul Unirea-Odobesti. "Pe 30 ianuarie 2009 speram sa avem gazul in Panciu", ne-au declarat edilii orasului. Pina atunci, pancenii se incalzesc ca si pina acum, mai exact cu lemne si ButanGas. Reteaua de aductiune cu gaze Tisita-Panciu (Gavane) are o lungime de 7 kilometri si costa in jur de 3 milioane de lei. (E. M.)


Ciprian Nica lasa liber fotoliul de consilier


Notarul Ciprian Nica lasa un loc liber in Consiliul Local Panciu. Ales deputat in urma alegerilor din 30 noiembrie, consilierul local PSD va pleca la Bucuresti din 17 decembrie, cind va depune juramintul la Camera Deputatilor. In locul acestuia, va intra un alt pesedist de pe lista de supleanti. Este vorba despre Petrache Dragomirica, un om de afaceri local, patronul unei firme de constructii si reparatii cu profil sanitar, cu 20 de angajati. Odata cu alegerea lui Ciprian Nica in functia de deputat, pesedistii panceni se lauda ca au doi oameni in Camera Deputatilor. Acestia il trec la "condicuta" si pe vicepresedintele PSD Dan Nica, nascut in Panciu, care a obtinut un mandat de deputat in Colegiul nr. 5 din Galati. Intre pesedistii Ciprian Nica si Dan Nica nu exista relatii de rudenie, dupa cum ne-a declarat notarul pancean. Totusi, Dan Nica este unchiul viceprimarului PSD din Panciu, Iulian Nica. (I. O.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.