Orașul Odobești

Studio de înregistrari la Odobesti

Andrei Milcoveanu
3 nov 2008 1410 vizualizări
Casa de Cultura vrea sa da lovitura cu un studio de înregistrari pentru a promova tinerele talente

"Succesul Festivalului de Muzica Usoara pentru Copiii din acest an ne-a determinat sa achizitionam aparatura necesara unui studio de inregistrari. Aceasta pentru ca participantii la concurs au fost obligati sa mearga la Buzau sau prin alte orase pentru a inregistra negativul pentru concurs. De ce sa cheltuie o groaza de bani pentru a-si plati drumul cind putem face acest lucru la Odobesti?", spune Stelian Ene, directorul Casei de Cultura "C. C. Giurescu". Sub cupola institutiei isi desfasoara activitatea doua grupuri de dans, un cinematograf si un Club al Artelor, cu artisti de toate genurile, dar se afla in lucru si un Teatru muzical pentru copii. (A. M.)


Fostii chiriasi se vor muta la bloc


48 unitati de locuit vor permite citorva zeci de familii care locuiesc inca in casele nationalizate din orasul Odobesti sa poata avea un acoperis deasupra capului. împartite in trei cladiri, pe strada Muncii, unitatile de locuit vor asigura o parte din necesarul de locuinte din oras. Constructia celor trei cladiri este avansata, in a doua parte a anului 2009 urmind ca fostii chiriasi sa fie pusi in posesie. (A. M.)


40 de paturi pentru virstinici


Unitatea de Asistenta Medico-Sociala (UAMS) Odobesti ar putea deveni total functionala din 2009. "Lucrarile au fost deja receptionate si urmeaza dotarea saloanelor, a salii de mese si a cabinetelor medicale cu mobilier si echipament. Daca toate se vor derula conform graficului, dupa abtinerea autorizatiei de functionare, din ianuarie 2009 am putea deschide Unitatea si oferi odobestenilor o institutie adaptata la cerintele si nevoile persoanelor virstnice", spune Electra Eftandopolos, directorul UAMS. Unitatea dispune de 40 de paturi si cabinete medicale adaptate problemelor virstnicilor. Aceasta poate deveni un centru pilot pentru alte proiecte de acest gen. (A. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739411 zile, 17 ore, 59 minute, 38 secunde
DUPA CATE STIU NU CASA DE CULTURA S-A AGITAT CU FESTIVALUL DE MUZICA USOARA, CI O FIRMA DE SPECTACOLE DIN FOCSANI, FETITA MEA A PARTICIPAT ACOLO, CASA DE CULTURA A FOST UN OBIECT DIN citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.