Jurnalism cetatenesc

Asta e părerea mea!

Ziarul de Vrancea
24 iul 2012 864 vizualizări
Zece ani în două zile

Da, stimaţi cititori, două zile le-au trebuit celor din guvernul USL pentru a ne întoarce cu zece ani în urmă, şi cand spun zece ani sunt destul de indulgent. N-am crezut vreodată că după redutele caştigate cu multe sacrificii de către poporul roman şi aici mă refer evident la bilele albe obţinute cu greu în interiorul U.E., de la justiţie şi pană la economie, vor veni aceşti demolatori ai democraţiei care manaţi din spate de către unii puşcăriabili gen Voiculescu sau infractori dovediţi gen Năstase sau Voicu, vor călca cu bocancii lor de fabricaţie sovietica statul de drept cu instituţiile sale democratice. Obrăznicia celor doi infatuaţi, Ponta şi Antonescu, a lăsat o întreagă lume cu gura căscată. Europa şi America sunt de-a dreptul uluite cum în doar două zile această putere instalată prin metode cel puţin îndoielnice, a reuşit să schimbe prin metode bolşevice şefii celor două camere ale Parlamentului, Avocatul poporului, să îngrădească printr-o ordonanţă de urgenţă prerogativele Curţii Constituţionale, să-şi subordoneze Monitorul Oficial al Romaniei pentru a-l folosi după bunul plac al lui Ponta, să suspende preşedintele ales al Romaniei şi tot printr-o ordonanţă de urgenţă să schimbe legea referendumului. Pană şi Kim Ir Sen sau Fidel Castro ar fi invidioşi pe acest cuplu odios Ponta-Antonescu care a pus Romania la zid în faţa oficialilor europeni, a celor de peste ocean şi a presei de pretutindeni. Tovarăşi conducători suplinitori ai ţării, chiar nu realizaţi că pentru interesele voastre de doi bani aţi pus ţara într-o situaţie fără precedent de la mineriadele mentorului vostru Iliescu şi pană astăzi? Nu vă gandiţi că Romania ar putea fi suspendată de la votul în Consiliul Europei cu repercusiuni incomensurabile pe termen lung? Ce veţi face, domnilor Ponta şi Antonescu, dacă într-o bună zi vor fi ejectaţi două milioane de romani din Spania şi Italia care mai intreţin încă pe atatea în ţară?Treziţi-vă şi lăsaţi instituţiile statului să funcţioneze corect şi democratic pană nu este prea tarziu. Nu se merită ca pentru nişte puşcăriabili care vă manevrează din umbra sa sacrificaţi o ţară care şi-a caştigat cu greu şi pe deplin meritat poziţiile pe care le ocupă astăzi în structurile euro-atlantice şi în cadrul U.E.
Fie ca Dumnezeu să vă lumineze minţile întunecate!     

Vidreanu Marcel


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.