Jurnalism cetatenesc

Ti-as scrie pe nisip TE IUBESC! , dar nisipul de aici nu este ca cel de acasa!

Ziarul de Vrancea
26 aug 2009 2361 vizualizări
Ginduri de la suflet la suflet

Aflati in cel mai fierbinte punct de pe glob, Afganistan, militarii vrinceni de la Batalionul 280 Manevra, condus de locotenent-colonelul Iuri Tanase, doresc sa isi astimpere dorul de casa si sa alunge ingrijorarea celor dragi trimitindu-le prin intermediul "Ziarului de Vrancea" ginduri de bine si salutari.



1. Frt. Nicusor FACAERU

"Pentru prietena mea DANA, parintii mei si toti cei apropiati, numai ginduri bune din tinuturile salbatice ale Afganistanului. Va iubesc si astept sa ne revedem cu bine!"


2. Sold. Marius RUSU

"Pentru viitoarea mea sotie, abia astept sa ne revedem cu bine, iar Bunul Dumnezeu sa ne ajute si sa ne calauzeasca pasii ca sa putem sa ne realizam planurile propuse! Urari de bine si multa sanatate."


3. Cap. Valentin IORDACHESCU

"Pentru scumpa mea sotie MANDITA, nastere usoara si tot binele din lume! Abia astept micuta mea printesa, de aici de departe din tinutul Afganistanului, sa te vad pentru prima oara. Va iubesc pe toti si astept cu nerabdare ca sa ne revedem!"


4. Sg.maj. Iulian IACOB

"Salutari fierbinti din Afganistan sotiei si ficei mele LIVIA la implinirea frumoasei varste de 3 ani! Aceleasi calde salutari pentru prietenii si rudele care ma asteapta acasa. Sa dea Domnul sa ne revedem cu bine!"


5. Sold. Valentin ENOIU

"Cu ocazia implinirii frumoasei virste de 59 de ani, fiul VALENTIN ureaza domnului Valentin STOICA multa bucurie, fericire si tot ce-si doreste in viata! Astept cu nerabdare sa ne vedem sanatosi ca sa putem sarbatori in liniste!"

"Pentru cea mai frumoasa fata, Mariana, care de curind si-a sarbatorit ziua de nastere, implinind virsta de 21de ani, as dori sa-i transmit, din Afganistan, sa fie fericita, calea sa-i fie "batuta" cu bucurii, iar toate visele sa si le indeplineasca!"


6. Plt. Marian ANGHELUTA

"Cele mai bune ginduri din tinuturile afgane, de la finul MARIAN- Caracter, pentru familia Mariana si Costel CRACIUN, cei mai iubiti, respectati si deosebiti nasi!

Deasemenea multe salutari pentru toti prietenii nostri comuni din Suraia si in mod special pentru domnul primar Vasile GROSU "" liantul prieteniei noastre ce dainuie de peste ani!"


7. Plt. Cristi RÃ"šCU

"Transmit de aici, departe de voi, cele mai sincere ginduri de iubire. îmi lipsiti mult: Ionela, Alex si Edy."


8. Plt. Marian VRABIE

"Din insoritul Afganistan,transmit multa sanatate familiei mele si rudelor."


9. Lt. Laurentiu ZAHARIA

"Cind eram impreuna zambeam si numaram zilele ce treceau pina sa plec. Acum vorbim zilnic si numaram zilele ce mai sint pina sa fim din nou impreuna!

Ti-as scrie pe nisip "TE IUBESC!", dar nisipul de aici nu este ca cel de acasa! îti spun ca mie dor de tine si ca in fiecare zi esti in gindul meu! Pentru iubita mea Mary."



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.