Jurnalism cetatenesc

Greselile Mirandei

Ziarul de Vrancea
5 sep 2008 676 vizualizări
In editia de astazi va prezentam cartea Greselile Mirandei de Jill Mansell, aparuta la Editura Leda, 2008. Paul Cernat recomanda in rindurile de mai jos un roman de dragoste avînd în centru o iubire periculoasa si, ilicita. Nu putem decit sa va indemnam sa rasfoiti cu interes paginile acesteia.

Miranda si barbatul-autobuz


în urma cu 18 ani, scriitoarea britanica Jill Mansell a descoperit, citind ziarul, ca poti face bani frumosi scriind romane de dragoste. Si s-a pus pe scris. Au rezultat astfel mai bine de zece titluri traduse in numeroase limbi si devorate de publicul-tinta. Publicul romanesc are acum ocazia de a lua contact cu scrisul autoarei in cauza prin recent-aparutul roman "Greselile Mirandei" din colectia "Love & Life" a editurii Leda-Corint. O aparitie "fierbinte", avind in centru o iubire periculoasa si - cum altfel? - ilicita. Caci de dragul atragatoarei Miranda, inteligentul si amuzantul Greg ajunge sa-si paraseasca sotia insarcinata"¦ Bineinteles, nu-i marturiseste acest lucru, caci dac-ar face-o, reactia Mirandei n-ar fi tocmai entuziasta. Va afla oare tinara femeie? Suspans. Un lucru e cert: "greselile" lui Greg sint mai mari decit ale ei. M-a nedumerit putin un fragment din prezentarea comerciala a cartii: "Din fericire pentru Miranda, barbatii sint precum autobuzele - nu apar mult timp, iar apoi se ivesc trei deodata. Ea trebuie doar sa faca alegerea potrivita..." E posibil ca aceasta comparatie sa aiba in vedere doar autobuzele din Romania. Cele de prin alte parti circula, se pare, mai bine. Dar poate ca si pe acolo, din trei autobuze aflate-n statie, anumite femei il aleg pe cel mai aglomerat si se asaza, din greseala, chiar pe locurile pentru gravide. Paul Cernat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.