Jurnalism cetatenesc

Super happy end la povestea cu ingeri

Ziarul de Vrancea
4 iul 2008 579 vizualizări
In primavara anului 2007 a aparut in Ziarul de Vrancea o poveste despre grija si priceperea unor oameni iubitori de animale care au salvat-o pe iedita Panseluta de la moarte.

"Operata de trei ori la piciorul posterior al carui oase fusesera rupte, iedita a supravietuit, rana groaznica s-a inchis si dupa ce i s-au scos atelele, iedita a inceput sa zburde prin finete, calcind pe toate cele patru picioare. Cind a fost dusa la stina, se punea insa o mare intrebare: va supravietui in acele conditii, sub arsita, vint si ploi? Se va putea integra in virtejul vietii, va deveni o caprita puternica si nu doar un biet animal care va trai din mila ciobanilor? Dar Panseluta era hotarita sa traiasca, sa lupte, sa indure si sa invinga. Si, iata ca in primavara acestui an a fatat un ied si o iedita, devenind astfel mama. O mama cu un uger doldora de lapte, pe care cei doi iezi ascultatori o urmeaza din zori pina in seara prin poiene si razoare. Ciobanul Ion Gurau si sotia lui sint foarte multumiti de Panseluta. Viata a invins, iar stradania medicului veterinar Cristina Botezatu, a doctorului Lica Panaite si a asistentilor de la cabinetul veterinar Focsani a fost incununata de succes. Drept pentru care vor primi acest semn de recunostinta, dar si ilustrate de la caprita Panseluta si cei doi iezi ai sai, cu urari de bine si sanatate spre norocul altor animale care vor avea nevoie de ajutor."


I. Sava


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.