Jurnalism cetatenesc

Pod si drum de acces la Cheile Tisitei

Ziarul de Vrancea
17 iun 2008 853 vizualizări
Sint un cititor pe internet al cotidianului dvs. si din acest motiv fac apelul de mai jos. Fiind un mare iubitor al drumetiilor, recent am vizitat cele doua puncte de atractie deosebite ale Vrancei: cascada Putnei si rezervatia naturala Cheile Tisitei.

"Este foarte dureros ca, la asa frumusete de natura, autoritatile locale si/sau centrale ale Vrancei nu au facut mai nimic ca sa le puna in valoare. Drumurile extrem de proaste se pare ca sint eterna poveste fara de sfirsit a vrincenilor. Este un mare pacat ca nu se da o atentie deosebita acestui lucru. Am intilnit englezi si francezi care, fascinati de frumusetea locurilor, au plecat apoi dezamagiti total de starea actuala a drumurilor din zona. Ca de exemplu, drumul de acces in rezervatie, care apartine Directiei Silvice Vrancea, este un dezastru, desi se pare ca au fost citeva tentative de reparare, dar si acelea facute prost si la nimereala. Apoi, podul de acces in zona Porcu din satul Lepsa spre rezervatie este intr-o stare deplorabila si e de mirare ca inca mai este functional. Trag aceste semnale de alarma, caci e pacat sa nu ne punem in valoare ce avem mai frumos in tara. In speranta ca veti sensibiliza si dvs. autoritatile, va multumesc anticipat."


Cu stima,

Gelu Stan, Galati


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.