Jurnalism cetatenesc

Sa ne mai aduca la teatru

Ziarul de Vrancea
18 mar 2008 560 vizualizări
Sint eleva in clasa a VIII-a la Scoala de Arte si Meserii Vintileasca si ma cunoasteti, deoarece sintem prieteni, cel putin asa cred eu, de cind m-am numarat printre cistigatorii unui concurs de compozitii cu tema «Mama» organizat de dumneavoastra.

"Acum va scriu pentru a va impartasi si, prin dumneavoastra altor copii de virsta mea, ultima bucurie - surpriza pe care am trait-o, in seara lui 12 martie, cind am participat alaturi de colegi de-ai mei cu rezultate frumoase la limba romana, alaturi de doua mamici din Comitetul de parinti al Scolii si de doamna directoare, la spectacolul oferit la Teatrul Municipal din Focsani de elevi ai Liceului de Muzica si Arte Plastice. Teatru, muzica vocala, instrumentala si corala, tineri talentati in costume de sarbatoare, unele foarte elegante care ne-au ajutat sa intelegem mai bine epoci batrine. Arhitectura salii, atmosfera de sarbatoare, sala si balcoanele ocupate pina la refuz, entuziasmul unora dintre spectatori ne-au facut sa o rugam pe doamna noastra directoare sa ne mai aduca la teatru. Sint sigura ca-i vom convinge si pe parintii nostri sa ne insoteasca. Multumim din suflet organizatorilor, in frunte cu d-na inspectoare Aluculesei, care chiar ne-a felicitat pe noi, vintilenii, pentru comportarea frumoasa din timpul spectacolului. Poate intr-o zi vom fi invitati pe scena acestui frumos teatru sa prezentam un spectacol cu ansamblul nostru folcloric, «Dorul ciobanasului» la care sa asiste multi colegi de-ai nostri din oras si sa ne spuna daca le-a placut. Cine stie? Poate-i convingem despre frumusetea nemuritoare a folclorului romanesc . Si pentru ca sinteti prieteni ai nostri de la oras, poate intr-o zi va vom invita chiar la noi la teatru!"


Va urez numai de bine si spor in munca dumneavoastra frumoasa si atit de utila!


Cu respect,

Simona Noaptes


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.