Jurnalism cetatenesc

Lumea nu reclama pentru ca ii este frica

Ziarul de Vrancea
13 mar 2008 1219 vizualizări
Ma numesc Urloiu Valentin, locuiesc in satul Piscu - Radului, com. Vizantea - Livezi. jud. Vrancea. Cu deosebit respect va relatez urmatoarea problema pe care o am in legatura cu politia din comuna.

"Am depus doua petitii conducerii I.P.J. Vrancea inregistrate cu nr. 3010/10.1.2008 si nr. 3018/12.01.2008. La anchetarea lor au venit domnul comisarul sef Viorel Gheorghe si un domn pe nume Zlavoiu. Verificarile s-au efectuat din birou si nu pe teren. De exemplu, eu am cerut efectuarea anchetei la o amenda care am primit-o nevinovat in dosarul nr. 73.6.P.2006, precum ca am spart un geam, o yala si doua coli de azbociment, pe un finar. Ca proba, finarul este acoperit cu sindrila si la ora actuala. O alta proba cu taierea celor 105 pomi fructiferi, iar agentul Bogdaneanu Dorian a trecut in dosar 50, 60 pomi si multe alte exemple. Domnul comisar Viorel Gheorghe, in loc sa vina la fata locului, m-a intrebat daca am permis de conducere si daca am padure. Stimata redactie, la Vizantea - Livezi, activitatea Politiei lasa de dorit, lumea este total nemultumita, dar nu reclama pentru ca ii este frica, inca exista frica in oameni. Sint furturi, spargeri cu autori neidentificati si multe alte nereguli pe care le-am scris in petitiile depuse la I.P.J. Vrancea, dar degeaba, «corb la corb nu-si scoate ochii». Cind a venit domnul comisar sef Gheorghe Viorel la Vizantea, m-am deplasat cu dumnealui la primarie, dar primarul nu era. Cind ne-am intors la politie, l-am gasit acolo. De ce? Va spun eu. Ca sa ajute politia, ca si politia l-a ajutat in campania electorala in 2004. Seful de post Vasile Grosu este de 14 ani la Vizantea - Livezi, are prieteni padurari, soferi, etc. Nu se poate certa cu nimeni. Bogdaneanu Marian are prieteni, rude la Vizantea - Livezi si are un loc bun, caldut la politie. In august, cind se intorc italienii acasa, este coada la politie. Stimata redactie, la nivelul comunei Vizantea - Livezi avem multe nemultumiri legate de activitatea unor functionari ca cei de la posta, primarie sau medici, etc. Daca s-ar putea veni in zona ati putea afla toate nemulturile cetatenilor din comuna."


Cu mult respect,

Urloiu Valentin



Raspuns din partea IJP Vrancea: "Aspectele reclamate au fost verificate de trei echipe de politisti, ultima dintre ele, chiar saptamina trecuta. Reclamatia domnului a facut obiectul unor verificari in care Parchetul de pe linga Judecatoria Panciu s-a pronuntat deja sau unor aspecte in care chiar dinsul si-a retras reclamatia." Comisar Mariana Apostol, purtator de cuvint al IJP Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.