Jurnalism cetatenesc
Reţeta zilei:
26 iul 2016
620 vizualizări
Dulceaţă de caise
Dulceaţa de caise se prepară extrem de uşor, de obicei, vara, atunci când este sezonul acestor fructe.
Ingrediente:
- patru kg kilograme de caise
- patru kg de zahăr
Mod de preparare: Caisele pentru dulceaţă de caise se spală bine şi se desfac pentru a scoate samburii afară. Caisele bine spălate se pun pe foc şi se lasă să fiarbă în suc propriu pentru o perioadă de aproximativ 45 de minute, timp în care se amestecă, cu o lingură de lemn, pentru a evita ca dulceata de caise să se prindă de vas. Dulceaţa de caise este gata atunci când întreaga compoziţie scade cu aproximativ două degete. După ce caisele au scăzut se iau de pe foc, oala se acoperă cu un capac, iar compoziţia obţinută se lasă până a doua zi să se răcească. Poftă bună!
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.