Jurnalism cetatenesc
Reţeta zilei:
6 iun 2016
598 vizualizări
Salată de păstrăv afumat
Peşte iubitor al apelor limpezi şi reci de munte, păstrăvul este prezent în preferinţele culinare ale fiecăruia dintre noi. Rafinate şi parfumate, reţetele de mâncăruri de păstrăv reprezintă alegerea ideală pentru mesele de seară în familie. Uşor de digerat şi foarte sănătoasă, carnea de păstrăv este recomandată în diete şi cure de slăbire, dar şi pentru pregătirea meselor rapide. Corespondentul nostru, Bertoni Daniel Albert, vă propune astăzi salată de păstrăv afumat.
Ingrediente:
- 1 file păstrăv afumat.
- 1 cartof copt
- 1 morcov fiert
- 2 fire de pătrunjel verde
- cateva rondele de ardei iute
- sare, piper măcinat
- muştar
Mod de preparare:
File-ul se caută de eventuale oase, şi dacă are, se îndepărtează. Cartoful, morcovul, peştele, se vor tăia cubulețe. Se amestecă împreună cu pătrunjelul tocat, sare şi piper. Se serveşte cu muştar. Poftă bună!
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.