Jurnalism cetatenesc
Reţeta zilei:
28 mar 2016
741 vizualizări
Salată de Boeuf
Ingrediente:
500 grame carne de viţel (sau un piept de pui mai mare)
12 cartofi potriviţi
3 morcovi
castraveţi şi gogoşari în oţet după gust
sare
piper
maioneză după gust
Mod de preparare: Legumele şi carnea se fierb în apă cu puţină sare şi după ce au fiert se scot şi se pun deoparte într-un vas. Dacă le mai lăsaţi în apă, se înmoaie prea tare şi salata iese moale. Până se răcesc, se pot tăia castraveţii şi gogoşarii cubuleţe şi se pun într-un lighean, bine storşi în pumni. La fel se procedează cu carnea, cartofii şi morcovii, tăindu-le cubuleţele de aceeaşi mărime. Se adaugă sare, piper. Se lasă deoparte şi se face o maioneză de aproximativ 500 de grame. Se adaugă 3/4 din maioneză în salată şi se amestecă bine. Dacă mai trebuie, se mai adaugă sare. Cu restul de maioneză se ornează salata. Poftă bună!
Reţeta propusă de cititorul nostru Daniel Bertoni Albert
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.