Viața satului

Info-Rural:Ţifeşti: Se împart banii de la MRU

Mihai Boicu
9 apr 2012 1554 vizualizări
Consiliul Local se va întruni miercuri pentru a împărţi banii care au fost repartizaţi de Guvern celor 17 localităţi din Vrancea din fondul de rezervă bugetară. Ţifeştiul, comună condusă de primarul PDL Gabriel Postolache, a primit 450.000 de lei, a căror destinaţie va fi stabilită prin rectificare bugetară

Cel mai probabil, banii vor fi utilizaţi pentru rezolvarea unor prioritaţi locale. În timp ce Ţifeştiul şi alte şapte comune cu primari PDL au primit fonduri, la Păuneşti nu a fost nici un leu după ce democrat liberalii au anunţat că nu vor merge la alegerile locale cu actualul primar democrat, Aurel Petrilă, care va reprezenta aproape sigur USL. (M. B.)

Boloteşti: Primarul şi-a modernizat via

Primarul Ştefan Sîchin îşi suplimentează veniturile cu banii pe care îi cîştigă lucrînd 14 hectare de viţă de vie. “Cinci hectare le-am replantat, sînt în anul trei, iar restul le-am modernizat tot pe bani europeni”, a spus primarul Boloteştiului. Acesta spune că este o persoană activă şi că nu poate sta degeaba atunci cînd îşi termină treaba la primărie. “Am convins şi un bătrîn de 80 de ani să-şi modernizeze via cu fonduri europene”, a afirmat Sîchin. (M. B.)

Vulturu: Primăria balastează drumurile

Autorităţile locale din comuna Vulturu vor să balasteze şi să reprofileze drumurile comunale, potrivit anunţului publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Valoarea estimată a lucrărilor este de 100.000 lei. Contractul se derulează pe o durată de 60 de la momentul semnării acestuia. Lucrările vor fi finanţate de la bugetul local. În anunţul de licitaţie nu se precizează condiţii pentru firmele care vor să depună oferte, probabil din cauza valorii relativ mici a investiţiei. (M. B.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
UN TIFESTEAN, acum 4398 zile, 11 ore, 32 minute, 38 secunde
trimite-l la TIFESTI sa ia exemplul primarului POSTOLACHE,adica sa opreasca un trandafir si doi sa-i dea lui MOP
PP-DD Bolotesti, acum 4399 zile, 1 ora, 39 minute, 1 secunda
Primarul de la Bolotesti,un bosorog comunist,a pus comuna pe chituci.El este cel mai frumos si cel mai destept locuitor al comunei Bolotesti.Locul lui este la muzeul Antipa.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.