Viața satului

Info–util

Ziarul de Vrancea
23 oct 2011 3113 vizualizări
E bine de ştiut!

* A mai rămas o săptămînă pentru depunerea solicitărilor de finanţare prin submăsura 125 c “Lucrări de construcţii, refacerea şi modernizarea a infrastructurii de prevenire şi protecţie împotriva inundaţiilor”.
* Ministerul Agriculturii a stabilit noi coeficienţi pentru Unităţile de Dimensiune Economică. Pentru Măsura 112 aceştia se vor aplica începînd cu sesiunea din noiembrie 2011, iar pentru Măsura 121 şi Măsura 141 începînd cu prima sesiunea din 2012. Pentru ovine, de exemplu, coeficientul a crescut de la 0,008 la 0,084.
* Măsura 112 “Instalarea tinerilor fermieri” a fost amînată pentru perioada 28 noiembrie 2011 – 13 ianuarie 2012, în condiţiile în care proiectele ar fi trebuit depuse de la 1 noiembrie. Decizia a fost luată deoarece Ministerul Agriculturii a socilitat Comisiei Europene majorarea sumelor pentru tineri, cum ar fi creşterea primei de instalare de la 25.000 de euro la 40.000 de euro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.