Ultima oră

Capcanele oraşului Focşani: o bucată de tablă desprinsă înlăturată de pompieri

Aurelian Ivan
6 nov 2013 1221 vizualizări
Trai la Focşani: daca nu dai într-o groapă, rişti să te trezeşti cu o tablă în cap

Nici nu ştii pe unde să mai mergi în oraşul Focşani. Peste tot numai gropi, iar unde nu sunt gropi, sunt zeci de maşini care blochează trotuarul iar cetăţenii sunt nevoiţi să circule pe carosabil printre maşini. Şi uite aşa, cine nu este atent are toate şansele să nu mai ajungă întreg acasă. Ghinionul unui bărbat din cartierul Sud a fost chiar fatal, pierzand-şi viaţa într-o groapă a reţelei de termoficare ce aparţine ENET SA. Ieri, caţiva pompieri se căţărau pe unul din blocurile de vis-a -vis de Casa de Cultură a Sindicatelor după ce un cetăţean a sunat să anunţe un pericol iminent pentru trecători. O parte din acoperişul de tabă se desprinsese şi ameninţa să reteze capul vreunui cetăţean. Şi cum din senin se iscase o rafală puternică de vant tabla de pe acest bloc mai să se desprindă. La faţa locului au ajuns pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi au izolat zona, rugandu-i pe trecători să ocolească perimetrul expus. “Am fost sunaţi prin apelul de urgenţă 112 că de pe acoperişul unui bloc din Focşani stă să cadă o tablă. Imediat la faţa locului a ajuns un echipaj care a intervenit pentru înlăturarea pericolului. Exista riscul de a face victime”, ne-a spus lt. Cristina Duţă, purtătorul de cuvant al ISU Vrancea. Mai tot oraşul pare un teatru de operaţii militare, tranşeele se întind pe kilometri. Aveţi grijă pe unde mergeţi şi asiguraţi-vă noaptea că aveţi o lanternă pentru a nu cădea într-o “capcană”, nu de alta dar ar putea fi fatală. În plus, de aseară a început să bată puternic vantul, aşa că fiţi cu ochii în patru. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
dreptullareplica, acum 3817 zile, 18 ore, 29 minute, 20 secunde
Dle.Aurel Ivan, in fiecare articol pe aceasta tema se spune ca e vorba cand de "gropile ENET", cand de "retelele ENET".Doresc sa va atrag atentia, ca nici gropile nu le-a facut si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.