Ultima oră

Psihiatrul Adrian Leca a ajuns la cele veşnice

Ziarul de Vrancea
15 oct 2013 1693 vizualizări
Sănătatea vranceană este din nou în doliu după ce un alt medic senior a ajuns la cele veşnice. Este vorba despre medicul psihiatru Adrian Leca, care s-a stins din viaţă după ce mai mulţi ani a luptat cu o boală incurabilă, care s-a complicat în ultimele două săptămani

Decesul a survenit la vrarsta de 72 de ani după ce zeci de ani medicul a avut grijă de sănătatea pacienţilor internaţi în secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfantul Pantelimon” Focşani şi la Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni. Medicii, prietenii şi foştii pacienţi deplang trecerea în nefiinţă al celui ce a fost dr. Adrian Leca. „Era un om  deosebit, cu o cultură vastă. Ţinea foarte mult la colectiv. Şi cu pacienţii avea o relaţie deosebită, îi plăcea să stea de vorbă cu aceştia. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, ne-a spus jr. Costel Negoescu, managerul Spitalului Dumbrăveni, care a transmis condoleanţe familiei. Şi la Spitalul Judeţean a fost amenajat un loc unde cei care l-au cunoscut pe medicul Leca au putut păstra un moment de reculegere. Slujba de înmormântare a medicului Adrian Leca a avut loc ieri dimineaţă în Bucureşti, acesta fiind incinerat, după cum i-a fost dorinţa. Psihiatrul Adrian Leca a lăsat moştenire meseria de medic fiului său, de profesie medic stomatolog. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
cunoscut, acum 3851 zile, 18 ore, 49 minute, 52 secunde
Dumnezeu să-l ierte că a făcut mult bine celor suferinzi.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.