Ultima oră

VIDEO!!!A călcat-o trenul în timp ce mergea la biserică

Aurelian Ivan
29 aug 2013 4007 vizualizări
O femeie a fost lovită în plin de un tren şi a murit pe loc

Ieri dimineaţă, o femeie de 87 de ani, Ileana Cocoş, din comuna Gugeşti, se îndrepta spre biserica din sat, aflată de cealaltă parte a căii ferate care traversează localitatea şi face legătura între Bucureşti şi Moldova. Cuprinsă de ganduri şi avand probleme cu auzul, femeia nu a băgat în seamă semnalele acustice şi luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată. Un muncitor aflat în apropiere a strigat la bătrână şi a încercat să o oprească, dar femeia şi-a continuat drumul către moarte. “Părera mea este că nu a auzit că trenul fluiera. Chiar m-am ridicat să fug să o prind de spate, să o trag înapoi, dar nu am mai apucat, s-a dus”, ne-a spus Liviu Negreanu, martor la teribilul accident. Trenul interregio 1655 Bucureşti-Bacău nu a putut opri şi a izbit-o în plin pe femeie. Trupul neînsufleţit al acesteia a fost găsit la 10 metri de locul impactului. Un trecător a sunat la numărul de urgenţă 112 şi mai mulţi localnici s-au adunat la faţa locului, inclusiv rudele bătrânei. ”La 87 de ani nu prea vedea bine şi a agăţat-o trenul, a luat-o curentul, sărăcuţa. Dumnezeu să o ierte!”, ne-a spus cu tristeţe Marian Postolache, ginerele victimei. Cei care au cunsocut-o pe bătrană s-au îngrozit cand au auzit că a fost călcată de tren. “A vrut să treacă la biserică şi nu a auzit zgomotul trenului şi nici nu l-a văzut, că altfel se ferea”, ne-a spus o bătrană, amică bună a victimei accidentului. Mai toţi s-au plans că lipseşte o barieră la această trecere de cale ferată, că nu sunt suficiente semnalele acustice. Cazul se află în atenţia poliţiştilor de la Transporturi Feroviare. „În cursul dimineţii de miercuri în comuna Gugeşti trenul Intergerio 1655 a suprins şi accidentat mortal o bătrană de 87 de ani. Din primele verificări se pare că aceasta avea deficienţe de auz şi de vedere”, ne-a spus inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvant al IPJ Vrancea .Timp de mai bine de o oră circulaţia feroviară în zona accidentului s-a desfăşurat cu restricţii de viteză. (Aurelian IVAN)


Pe platforma webtv a Ziarului de Vrancea puteţi vedea imagini de la locul accidentului.



29.08.2013-ora 11,00:Tragedie pe calea ferată  la Gugeşti

O femeie a fost lovită în plin de un tren la Gugeşti şi a murit pe loc.Cel mai probabil, femeia nu a auzit semnalele acustice şi nici atenţionările unor trecători în momentul când s-a angajat în traversarea liniei ferate.

Astăzi dimineaţă, o femeie de 87 de ani, Ileana Cocoş,  din comuna vrânceană Gugeşti se îndrepta spre biserica din sat, aflată de cealaltă parte a căii ferate care traversează localitatea şi face legătura dintre Bucureşti şi Moldova. Femeia nu a băgat în seamă semnalele acustice şi luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată şi şi-a continuat drumul. Mai mult, un muncitor aflat în apropiere a strigat la bătrână şi a încercat să o oprească. Nu a mai putut face, însă, nimic pentru a o salva. “Părera mea este că nu a auzit că trenul fluiera, chiar m-am ridicat să fug să o prind de spate, să o trag înapoi, dar nu am mai apucat, s-a dus”, ne-a spus Liviu Negreanu, martor  la accident. Trenul interregio 1655 Bucureşti-Bacău nu a putut opri şi a izbit-o pe femeie. Trupul neînsufleţit al acesteia a fost găsit la 10 metri de locul impactului. Un trecător a sunat la numărul de urgenţă 112 şi mai mulţi localnici s-au adunat la faţa locului, inclusiv rudele bătrânei.Vom reveni cu amănunte în ediţia print a Ziarului de Vrancea(A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.