Ultima oră

Clubul de muzică din Odobeşti are program prelungit

Andrei Milcoveanu
22 iul 2013 2002 vizualizări
Printre cei care frecventează clubul se numără şi jandarmul artist Nicolae Lăcătuş, care pregăteşte un duet cu o tanără din Odobeşti

Pe timpul verii, tinerii din Odobeşti profită de vacanţa generoasă şi bat la porţile debutului artistic, încercându-şi talentul la Clubul de muzică al Casei de Cultură. Stimulaţi de succesul unor tineri precum jandarmul Nicolae Lăcătuş – pe care partenerii de la Clubul de muzică îl numesc cu simpatie Jean d’Armo - generaţia postdecembristă speră la o viaţă mai bună şi o carieră în lumea muzicii. De luni până duminică, compozitorul Stelian Ene încearcă să întreţină speranţele celor care îndrăznesc să urmeze o carieră în domeniul artistic. “Pentru că de-a lungul anului şcolar elevii au mai puţin timp pentru activităţi extraşcolare, în timpul vacanţei de vară dorim să le oferim posibilitatea de a participa cât mai mult la activităţile Clubului de muzică. De aceea, cu rare excepţii, doar când am avut probleme de sănătate, am fost prezent în fiecare zi, de luni până duminică inclusiv, la serviciu, pentru a oferi posibilitatea tinerilor şi tinerelor să repete melodiile pe care le pregătesc pentru spectacolele din această toamnă. Printre cei care participă la activităţile noastre se numără şi tânărul Nicolae Lăcătuş, care pregăteşte un duet cu tânăra Alina Muşat de la Liceul Teoretic din Odobeşti. Prezenţa sa în studioul nostru îi stimulează pe ceilalţi întrucât a avut un debut fulgurant şi vizualizările sale pe youtube sunt de ordinul zecilor de mii”, ne-a spus compozitorul Stelian Ene, responsabilul Clubului de muzică al Casei de Cultură din Odobeşti. Celor care doresc să descopere lumea frumoasă a muzicii, partiturile muzicale şi sunetul sobru, dar majestuos al pianului, le reamintim că acest univers frumos se află în clădirea Bibliotecii din localitate, situată lângă Grădina Publică din Odobeşti. (A. MILCOVEANU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.