Ultima oră

O fetiţă a fost rănită într-un accident cu plecare de la faţa locului

Aurelian Ivan
10 iul 2013 1928 vizualizări
In timp ce vroia să urce într-un taxi, copilul de 5 ani a fost lovit de un alt taxi pe strada Peneş Curcanul din Focşani.Soferul responsabil “a dat la pace” cu familia, fiind găsit ulterior acasă de poliţie

O fetiţă de numai 5 ani a fost la un pas de moarte după ce a fost lovită de un taxi pe strada Peneş Curcanul din municipiul Focşani. Din datele poliţiştilor reiese că micuţa, nesupravegheată de adulţi, a trecut strada în fugă prin loc nepermis, fără să se asigure, moment în care a fost acroşată de un taxi condus de Zamfirică P., în varstă de 60 de ani, din Focşani. Copilul a fost trantit la pămant. Rudele care-l însoţeau au sărit repede să vadă ce s-a întamplat, iar la prima vedere totul părea să nu fie prea grav. Şoferul taxi-ului nu a anunţat Poliţia de cele întamplate şi a plecat de la faţa locului, crezand că micuţa nu are nimic grav. Se pare că bărbatul a avut şi o discuţie cu rudele fetei, în urma căreia au decis să nu cheme Poliţia pentru că nu ar fi vorba despre un accident grav. “Din primele cercetări efectuate în acest caz, copilul a coborat dintr-un taxi, unde erau rudele acestuia, i s-a cerut să travereseze şi, atunci, fără să se asigure, a trecut strada, moment în care şoferul altui taxi nu a văzut-o la timp şi a acroşat-o din lateral. Conducătorul auto s-a dus acasă, unde a mancat şi a băut. În urma testării cu aparatul etilotest, şoferul a prezentat valoarea de 0,42 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. La asta se mai adaugă şi faptul că a plecat de la faţa locului”, ne-a spus subcomisarul Mădălin Ciolan, de la Poliţia Rutieră Vrancea. În cazul şoferului ghinionist s-a deschis dosar penal de cercetare, circumstanţele fiind agravante în condiţiile în care lucrează în domeniul transportului de persoane. Poliţiştii avertizează şoferii că nu au voie să părăsească locul unui accident în care este implicată o victimă umană, stabilind cu de la sine putere că nu este nimic grav şi cu atat mai puţin să consume băuturi alcoolice după un astfel de incident. Copilul victimă a accidentului a fost dus de rude la spital pentru că se simţea rău şi s-a constatat că suferise o fractură la picior. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
enerGicu, acum 3952 zile, 1 ora, 50 minute, 54 secunde
Este cumva vorba de PASCUCI Z., nasul lui Husein de la Taxi RAL? Cine stie?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.