Ultima oră

Maşini „nino-nino” pentru din Homocea şi Slobozia Bradului

Aurelian Ivan
25 iun 2013 1167 vizualizări
Astăzi sunt expuse în curtea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea două autoturisme Dacia care vor intra în dotarea instituţiei.

Acestea vor deservi posturile din comunele Homocea şi Slobozia Bradului. Întrebarea printre oamenii legii este cine ia Logan-ul, cine Duster-ul. Pentru a explica mai bine, este vorba de un Logan dotat cu tot ce trebuie pentru a fi folosit în orice misiune a poliţiei, iar al doilea autoturism este un Duster, care urmează să fie echipat corespunzător pentru a putea fi folosit în misiuni. Dotarea cu aceste două autoturisme s-a făcut sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică din cadrul IGPR, în calitate de beneficiar al proiectului «Promovarea conceptului de poliţie de proximitate în zonele rurale, îndeosebi în comunităţile de rromi şi alte comunităţi defavorizate socio-economic». De-a lungul timpului, cele două comunităţi au apărut în presă ca un “focar” al infracţionalităţii pe anumite categorii de fapte, sacrificări ilegale de animale la Homocea sau trafic cu fier vechi la Slobozia Bradului. Acum, că vor avea aceste două autoturisme se speră că prezenţa poliţiştilor se va face mai bine resimţită în zonele cu probleme. În întreaga ţară, au fost distribuite 69 de maşini în cadrul acestui proiect. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.