Ultima oră

Poliţiştii i-au “răsplătit” cu dosare penale pe şoferii turmentaţi

Aurelian Ivan
27 mai 2013 752 vizualizări
Intr-un top, cel mai “vesel” şofer a fost prins conducand cu o concentraţie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat

Poliţiştii de la rutier au dat în aceste zile peste caţiva şoferi “veseli”. Într-un top, pe locul trei ar urca un şofer din Rugineşti care a fost oprit pe DJ 119C în comună. Nelu M., de 38 ani, din localitate, conducea un Ford având o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după cum spun poliţiştii. Pe DJ 205E, în comuna Bilieşti, poliţiştii l-au depistat pe Aurelian T., de 55 ani, din Focşani, în timp ce conducea un VW având o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu această concentraţie şoferul din Focşani urcă pe locul 2. “Marele premiu”, într-ale dosarelor penale, îi revine unui şofer din Focşani. El a reuşit performanţa de a avea o concentraţie, spun poliţiştii, de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost oprit pe strada Odobeşti din Focşani. Poliţiştii l-au depistat pe Mircea C., de 44 ani, din localitate, în timp ce conducea un Ford. Toţi şoferii “veseli” s-au ales cu dosare penale. Un alt şofer a refuzat alcoltestul şi recoltarea probelor biologice. Poliţiştii l-au depistat pe Marin N., 37 ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea un VW sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul a fost oprit pe bulevardul Brăilei din Focşani. (A. IVAN)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.