Ultima oră

Te-ai înscris la titularizare? Intră să vezi cand susţii inspecţia specială

Mihaela Vlădescu
27 mai 2013 2474 vizualizări
Candidaţii la examenul de titularizare din acest an au fost repartizaţi pe zile, ore şi unităţi de învăţămant în vederea susţinerii probelor practice şi a inspecţiilor speciale la clasă.

În total, 56 de candidaţi vor susţine probele practice, programate între 28 mai şi 15 iunie la Colegiul “Valeriu D. Cotea” pentru profesorii de informatică, Liceul de Artă, Clubul Sportiv de Gimnastică, Centrul Şcolar “Elena Doamna”, Şcoala Postliceală Sanitară “Hippocrate”, Colegiul Economic, Colegiul “Gh. Asachi”. Pentru inspecţiile speciale la clasă au fost programaţi 486 de canndidaţi, între 28 mai şi 14 iunie. Acestea vor fi susţinute la Colegiul Cuza de către profesorii de biologie, matematică, educaţie antreprenorială, cultură civică, folosofie, istorie, limba engleză, limba franceză, la Liceul Pedagogic de către profesorii de fizică şi limba romană, la Şcoala “Ştefan cel Mare” de către o parte dintre profesorii de educaţie fizică şi sport, care vor intra la ore şi la “Şcoala “Ion Basgan”, la Colegiul “Valeriu D. Cotea” de către profesorii de geografie. Învăţătorii au fost repartizaţi la Şcolile “Ion Basgan”, “Alexandru Vlahuţă”, “Anghel Saligny”, iar educatoarele la Grădiniţele 2 şi 7 din Focşani. Candidaţii repartizaţi trebuie să ia legătura cu şcolile la care au fost repartizaţi pentru a stabili tema inspecţiei. Examenul de titularizare din acest an va avea loc pe 31 iulie, la Colegiul Naţional Cuza, centru unic de examinare. Cei mai mulţi candidaţi, 100, sunt la învăţători. În ataşament găsiţi programarea inspecţiilor speciale şi a probelor practice aşa cum a fost stabilită de către reprezentanţii Colegiului Cuza. (M. V.)


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
georgiana, acum 3989 zile, 22 ore, 38 minute, 7 secunde
azi au afisat , maine inspectia! cum iei legatura cu invatatorul de la clasa respectiva?? la romani functioneaza telepatia !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.