Ultima oră

Mini-Ştiri: Răcoasa: Romeo a vrut să se sinucidă cu otravă

Aurelian Ivan
31 mar 2013 1526 vizualizări
Poliţiştii din Răcoasa au fost sesizaţi despre faptul că Romeo B., din localitate, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a băut voluntar otravă pentru şoareci.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Sfantul Pantelimon Focşani, unde este sub observaţie medicală continuă. “Nu este un om care să creeze probleme în comună, dar are această patimă a alcolului”, ne-a spus primarul din Răcoasa, Vladimir Păun. Poliţiştii fac cercetări acum pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. (A. I.)

Focşani: A furat de la o bătrană din casă

Judecătoria Focşani a dispus arestarea preventivă pe o perioada de 29 zile a lui Daniel O., de 20 ani, din comuna Vârteşcoiu. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că la data de 27 ianuarie 2013, suspectul a pătruns în locuinţa lui Nedelea T., în vârstă de 74 ani, din aceeaşi localitate şi amenintând-o cu acte de violenţă i-a sustras mai multe bunuri. Poliţiştii vor să afle ce infracţiuni a mai comis acest individ şi să recupereze ce a furat. (A. I.)










În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.