Ultima oră

Vrancart Adjud, în foc!

Aurelian Ivan
21 mar 2013 2775 vizualizări
Un exerciţiu în caz de incendiu a „zguduit” liniştea Adjudului. Pompierii vranceni au creat un scenariu apocaliptic pentru angajaţii Vrancart

Conform situaţiei tactice, s-a imaginat „un incendiu violent la depozitul de maculatură din cadrul societăţii, cu pericol de propagare la funcţiunile învecinate (secţia de producţie nr. 1, centrala termică şi depozitul de acid clorhidric). Din cauza temperaturii mari produse de arderea materialelor combustibile din depozitul de maculatură şi supunerea rezervoarelor de acid clorhidric unor radiaţii termice, s-a produs deformarea acestora şi fisurarea rezervorului nr. 2. Un muncitor aflat în aproprierea rezervorului nu se poate evacua. De asemenea, la centrala termică, pe fondul unor defecţiuni la instalaţia de alimentare cu gaz metan, în timpul executării lucrărilor de reparaţii s-a produs o explozie urmată de incendiu, fiind surprins un muncitor ce lucra la centrala termică”, acesta fiind un extras din comunicatul ISU Vrancea despre acest exerciţiu. Aşadar, situaţia dramatică din una din cele mai mari fabrici de hartie şi carton ondulat din ţară, din fericire, a fost doar un exerciţiu de pregătire a angajaţilor pentru a şti cum să reacţioneze într-o situaţie reală, dar şi a populaţiei din zonă. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu şase autospeciale cu apă şi spumă, unitatea de descarcerare şi ambulanţa SMURD. Li s-au alăturat echipe de poliţie, jandarmi şi voluntari. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.