Ultima oră

Poştaşii vranceni au suspendat protestele

Sorin Tudose
7 mar 2013 1714 vizualizări
Supăraţi foc zilele trecute cand au venit să protesteze în faţa Prefecturii, poştaşii nu vor mai picheta instituţia şi astăzi. Lucrătorii poştali promiteau că sunt şanse mari să vină din nou în Piaţa Unirii pentru a-şi striga nemulţumirile, chiar dacă mulţi dintre ei o făceau în din spatele unei măşti, de teama represaliilor.

Ionuţ Bercaru, lider de sindicat al Poştei Vrancene, ne-a spus că protestele se suspendă şi că nicidecum nu se opresc. “Conducerea Poştei Romane a transmis că nu intenţionează să mai facă nicio disponibilizare ori reduceri salariale. În acest caz nu mai avem motiv pentru a protesta şi am hotărat suspendarea acţiunii. Aceasta nu numai că va fi relauată în cazul în care nu sunt respectate promisiunile, dar vom merge pană la suspendarea activităţii noastre”, ne-a spus Ionuţ Bercaru. De partea cealaltă, oficialii Poştei Romane au transmis un comunicat de presă în care spun că în cazul instituţiei poştale cheltuielile salariale sunt de 70% din totalul cheltuielilor companiei în vreme ce la nivelul administraţiilor poştale europene media este situată undeva la 50%. De asemenea, în comunicat se mai precizează că poştaşii ar trebui să nu mai lipsească nemotivat de la muncă. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.