Ultima oră

VIDEO!!! Cum se astupă gropile care apar în presă

Aurelian Ivan
5 feb 2013 4212 vizualizări
De necrezut, dar drumarii repară doar gropile care apar în ziare u unde nu a ajuns camera de filmat gropile sunt la fel de mari Vă mai amintiţi articolul de zilele trecute cu gropile de pe şoseaua E 85? Acelea mari din zona Tişiţa? Ei bine, cum se face, cum nu se face, autorităţile îşi arată fundul buzunarului, dar cum apar „bubele” în presă, ca prin minune apar bani şi se”tratează”

Ce mai, ca pe vremea lui Ceauşescu, cand pe unde trecea tovarăşul se văruiau pană şi copacii. Aşa se întamplă şi acum. După ce Ziarul de Vrancea a arătat dezastrul de pe E85 în zona Tişiţa, gropile au fost astupate. Dar staţi să vedeţi comedie! Mai sus cu vreo caţiva kilometri, chiar înainte de a intra în oraşul Adjud, sunt gropi atat de mari şi atat de multe că îi ia groaza pe şoferi. Ne întrebăm retoric:  gropile astea nu sunt tot pe drumul european E 85? Să însemne asta cumva că trebuie pozate, filmate şi prezentate în presă ca să se găsească o roabă de asfalt şi pentru acestea? Cat de cinic poate fi acest sistem care zilnic pune în pericol viaţa celor care rulează pe acest drum. Şi nu vorbim de orice drum, ci de cel mai important culoar rutier care traversează Moldova şi face legătura cu capitala ţării.


Cel mai periculos drum din ţară


Pe şoseaua E85 am întalnit ieri un şofer care şi-a stricat maşina după ce a dat cu ea în gropi. „Am adus-o în service pentru că mi s-a desprins masca din faţă de la gropile astea. Îţi rupi maşina pe drumul ăsta european”, ne-a spus şoferul păţit. „La o maşină cu 60.000 de kilometri pe bord, îi schimbi bucşele, tot... Şi vorbim de o maşină care costă cateva mii de euro”, ne-a spus un altul, la fel de afectat. Şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Vrancea ne-a spus ieri că s-au luat primele măsuri de reparare a celui mai important drum care traversează judeţul. „Se lucrează la repararea drumului. Am astupat gropile din zona Tişiţa. Vom repara toate gropile de pe E 85”, ne-a declarat Marian Paraschiv, şeful interimar al Secţiei de Drumuri Naţionale Vrancea. Conform unui studiu al Direcţiei Generale a Poliţiei Rutiere şoseaua care traversează Vrancea pe o distanţă de 90 de kilometri este artera cu cel mai ridicat risc de periculozitate din România. (Aurelian IVAN)
Pe platforma webtv a Ziarului de Vrancea puteţi vedea imagini cu noile gropi de pe şoseaua E85.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
post-scriptum, acum 4099 zile, 21 ore, 27 minute, 2 secunde
Din titlul articolului n-am inteles bine unde apar gropile: in sosele sau in...presa?
Aurelian, acum 4100 zile, 1 ora, 35 minute, 44 secunde
Guvernantii isi bat joc de cetateni ! Taxe taxe si iar taxe ... unde sunt banii nostri...? Pana si Albania ne-a depasit la capitolul Drumuri... Va aduce-ti aminte cum declara domnul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.