Ultima oră

Mini-Ştiri Pentru nişte mancare şi băutură riscă închisoarea

Aurelian Ivan
22 ian 2013 1323 vizualizări
Un tanăr de 20 de ani riscă să stea după gratii, după ce a spart un magazin din comuna Moviliţa pentru mancare şi băutură

Poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi de Nicoale P., din comuna Moviliţa, despre faptul că persoane necunoscute au intrat în magazin şi au sustras suma de 372 de lei, plus alimente şi băuturi alcoolice în vloare de 600 de lei. Aşa fost prins principalul suspect, Vasile Cătălin B., de 20 de ani, din comuna Jamu Mare, judeţul Timiş. Acesta locuia fără forme legale în Moviliţa. Banii şi produsele furate au fost înapoiate persoanei vătămate, iar tanărul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. (A. I.)


Cum se fură din pădurea Vrancei


În urma unei percheziţii la o societate comercială din comuna Cîmpuri s-au descoperit mai multe acte false de însoţirea a materialului lemnos.  Lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Panciu au ajuns pe urmele lui Nelu U., din Campuri, care deţinea o firmă u sediul în municipiul Oneşti. Poliţiştii au ridicat mai multe acte contabile şi s-a stabilit faptul că bărbatul a pus în circulaţie avize de însoţire primară a materialului lemnos fără a fi înregistrate în evidenţele contabile. Nu mai vorbim că societatea era în inactivitate fiscală de la începutul anului 2012. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de fals în înscrisuri sub semnătură privată, tăiere ilegală de arbori şi furt de lemn. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.