Ultima oră

021.9551 - Telefonul Consumatorului

Sorin Tudose
4 ian 2013 2366 vizualizări
Începand de duminică, 6 ianuarie, vrancenii se pot adresa Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor la un nou număr de telefon denumit Telefonul Consumatorilor - Infocons - 021.9551, linie telefonică având tarif normal.

“Pentru corecta informare a consumatorilor şi pentru a le da acestora posibilitatea să afle informaţii referitoare la modul în care pot face sesizări ori reclamaţii cu privire la produsele şi/sau serviciile ce le sunt puse la dispoziţie, operatorii economici au obligaţia să afişeze noul număr de telefon - 021.9551, adresa şi numerele de telefon/fax şi adresele de email ale comisariatelor regionale şi comisariatelor judeţene pentru protecţia consumatorilor, în a căror rază teritorială se află operatorul economic”, se arată într-o informare de presă a Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor. Dumitru Dilă, şeful instituţiei de control, recomandă vrancenilor să încerce să rezolve problemele cu operatorii economici pe cale amiabilă şi abia apoi să vină la Protecţia Consumatorilor. “Îi asigur pe consumatori că vor găsi în instituţia noastră şi în mine sprijin în orice problemă cu care se confruntă, vom încerca să găsim, chiar şi acolo unde consumatorii nu au în totalitate dreptate, o cale de înţelegere şi soluţionare amiabilă cu operatorii economici. Aşa cum am mai subliniat şi altă dată, rugăm pe toţi consumatorii să ni se adreseze cu încredere şi, mai ales, să ne pună la dispoziţie documente şi dovezi în sprijinul celor sesizate”, a declarat Dilă. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Victor, acum 4139 zile, 16 ore, 55 minute, 11 secunde
Ma bucur ca am inceput acest an,citind iarasi numai stiri ce ne intereseaza si pe noi consumatorii,se vede de la o posta ca odata cu revenirea la conducerea OPC-ului Vrancea a domnului DILA lucrurile citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.