Ultima oră

Mai mulţi şoferi au început anul cu dosar penal

Aurelian Ivan
2 ian 2013 1443 vizualizări
Mai mulţi şoferi au fost prinşi de poliţişti, fie cu permisul suspendat, fie că au băut prea mult u multe din incidente au avut loc în Tulnici – Lepşa, satul staţiune care a fost plin de petrecăreţi

Ca-n fiecare an, mulţi dintre vranceni se “scaldă” în alcool de sărbători. Partea proastă este că unii urcă la volan băuţi şi îşi pun viaţa în pericol, dar şi pe a celorlalţi participanţi la trafic. Poliţiştii au întocmit cateva dosare penale şoferilor “veseli”. Primul în seria celor cu dosare penale şi cu cea mai mare concentraţie de alcool este Adrian S., 38 ani, din Podu Turcului, judeţul Bacău. El a fost depistat pe DN 2D, în Boloteşti, în timp ce conducea un Audi, având o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe locul doi ca număr de pahare de veselie este Nicuşor N., de 35 ani din Păuleşti. El a fost oprit pe DJ 205L, în comuna Păuleşti, în timp ce conducea un Peugeot, având o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal. Pe locul trei într-un top al celor prinşi cu “miros” de alcool este şi Vasile N., de 43 ani, din comuna Suraia. El a fost depistat în timp ce conducea un Audi deşi concentraţia de alcool era de 0,55 mg/l în aerul expirat. Următorul loc este ocupat de Marian M., de 55 ani, din Bucureşti. Bucureşteanul s-a scăpat la vinul din Vrancea şi va păstra ca amintire toată viaţa un dosar penal din patria vinului. El a fost oprit pe DN 2D, în Boloteşti, iar alcooltest-ul a scos la iveală o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidente de sărbători

Un accident care s-a lăsat cu dosar penal a avut loc pe DN 2D în Lepşa. Fănel L., de 18 ani, din Galaţi, în timp ce mergea cu un ATV, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere şi a fost acroşat de autoturismul care circula regulamentar în spatele său. Tanărul a fost rănit uşor. Poliţiştii focşăneni l-au depistat pe Bulevardul Bucureşti, pe Răzvan R., de 23 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism având permisul suspendat din noiembrie 2012. Şi în acest caz poliţiştii au întocmit dosar penal. Pe DN 2D, în Tulnici, Cosmin Alin D., de 19 ani, din Valea Sării, datorită neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu zăpadă şi gheaţă, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţ. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a lui Silviu Iulian R., de 29 ani, din comuna Valea Sării. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.