Ultima oră

13 şcoli cu probleme în Vrancea. O parte din ele s-au închis

Mihaela Vlădescu
20 dec 2012 4611 vizualizări
Mai multe unitati de invatamant si-au inchis usile astazi ca urmare a vremii nefavorabile.

Vantul puternic si ninsoarea au facut ca multi dintre elevi sa nu poate ajunge la cursuri, iar in unele situatii nici profesorii navetisti. Potrivit unei situatii a Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea, şi-au întrerupt activitatea Şcolile Sihlea (fiind probleme pe tronsonul Căiata - Bogza), Băleşti, Ciorăşti, Bordeasca Veche, Suraia, Vanători, Măicăneşti (fiind drumul închis la  Stupina - Satul Nou – Ramniceni), Ciuşlea şi Răchitosu ( Garoafa). Probleme sunt şi la Şcolile Năneşti, Vulturu, Bilieşti şi Răstoaca, dar cadrele didactice de aici au anunţat program normal maine, dar numai pentru că doresc neapărat să susţină serbările programate înaintea vacanţei de Crăciun. “Numai dacă va continua să ningă şi la noapte, îngeristrandu-se cantităţi mari de zăpadă aceste şcoli îşi vor întrerupe cursurile maine”, ne-au transmis reprezentanţii IŞJ.
Microbuzele şcolare, trase pe dreapta
IŞJ ia în calcul varianta interzicerii circulaţiei microbuzelor şcolare care trebuie să transporte elevii la cursuri în localităţile vecine. Conducerea IŞJ ne-a declarat că dacă va continua să ningă şi după ora 14,00, microbuzele nu vor mai fi lăsate să circule pentru a nu exista riscul înzăpezirii acestora cu elevii pe care îI transportă. În aceste condiţii, ultima zi de şcoală din acest an se va face fără elevii navetişti. Vacanta de iarnă va începe pe 21 decembrie. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.