Ultima oră

Un ardelean va conduce Penitenciarul din Focşani

Aurelian Ivan
10 dec 2012 2130 vizualizări
Penitenciarul Focşani are un nou comandat începand cu data de 1 decembrie 2012. Este vorba despre comisarul Adrian Iacob, care a caştigat dreptul de a ocupa această funcţie în urma concursurilor organizate în luna noiembrie de către Administraţia Naţională a Penitenciarelor

Noul director al Penitenciarului Focşani este absolvent al Academiei de Poliţie “A. I. Cuza”, din Bucureşti – Arma Penitenciare, şi are o bogată experienţă în sistemul penitenciar. “De aproape 15 ani a ocupat diferite funcţii de conducere în cadrul Penitenciarului de Minori şi Tineri Târgu Mureş. Pe parcursul activităţii şi-a continuat perfecţionarea pe plan profesional printr-un master în domeniul Managementului activităţilor de ordine publică şi siguranţă naţională, din cadrul Academiei de Poliţie «Alexandru Ioan Cuza», din Bucureşti“, se arată într-o prezentare trimisă presei de subcomisarul Georgeta Gură, purtător de cuvânt al Penitenciarului. Tot cu aceeaşi dată, comisarul şef de penitenciare Ion Diţă, care a fost împuternicit în funcţia de director, revine în funcţia deţinută anterior, cea de director adjunct penitenciar, cu responsabilităţi pe linia Siguranţei Deţinerii şi Regim Penitenciar. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
un fost, acum 4166 zile, 5 ore, 30 minute, 57 secunde
Gigantica-i este lumina pe frunte,si vocea-i e tunet,rasufletul ger,iar pixul din dreapta-i ajunge la cer,si tipul e-un munte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
testike, acum 4166 zile, 5 ore, 59 minute, 47 secunde
Națiunea este pregătită pentru guvernarea USL și se află într-o stare super O.K,la fel cum în timpul sarcinii corpul este într-o stare de ''super-femeie''.
fax, acum 4166 zile, 7 ore, 15 minute, 6 secunde
Sef care a cistigat printr-o mare magarie,de care nici comunistii nu pot fi acuzati.Sa obtii la o contestatie 1,40 puncte peste nota initiala descalifica din start ori prima comisie,ori pe cea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.