Ultima oră

Un sătean a rămas fără porc de Crăciun din cauza focului

Aurelian Ivan
12 nov 2012 1103 vizualizări
Incendiile au făcut scrum cateva case din judeţ

Incendii unul după altul în Vrancea. Flăcările au izbucnit în satul Dealului Cucului, comuna Poiana Cristei, la gospodăria lui Nicuşor Nişcoveanu. Acesta a pierdut în foc, pe langă porcul pe care îl creştea pentru Crăciun, păsări şi lemnele de foc. Cauza probabilă a incendiului, spun pompierii, au fost scanteile purtate de vant. Pompierii au reuşit să îi salveze cetăţeanului ce a mai rămas din gospodărie. La Garoafa, din cauza unui coş de fum deteriorat, a ars acoperişul unei case pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, precum şi mobilierul şi bunurile din trei camere. În comuna Nereju a izbucnit un puternic incendiu la gospodăria lui Iamandi Brădac. La faţa locului au ajuns pompierii de la Vidra, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi cinci subofiţeri, aceştia acţionând în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Nereju, care au intervenit cu patru voluntari. În urma incendiului, au ars acoperişurile locuinţei şi al unei anexe, confecţionate din lemn şi pe o suprafaţă de 120 mp. Evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de un scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Un alt incendiu a făcut scrum două tone de paie şi o tonă de coceni depozitate în curtea gospodăriei lui Ion Togan, din comuna Pufeşti. La faţa locului au ajuns două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi zece subofiţeri. Cel mai probabil, incendiul a fost  provocat de jarul sau scânteile purtate de vânt şi căzute pe materiale combustibile. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.