Ultima oră

Alegerile generale, tot mai aproape. Se alege seful BEJ

Aurelian Ivan
26 sep 2012 732 vizualizări
Vineri, 28 septembrie, Tribunalul Vrancea organizează, de la ora 12.00, şedinţa în cadrul căreia vor fi desemnaţi primii trei membri ai Biroului Electoral de Circumscripţie Vrancea, în vederea organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senatul Romaniei din 9 decembrie.

Tragerea la sorţi se va face de către preşedintele Tribunalului dintre judecătorii în exerciţiu ai tribunalului. În termen de 24 de ore de la desemnare, judecătorii, prin vot secret, aleg preşedintele biroului electoral de circumscripţie şi locţiitorul acestuia. Din acel moment, biroul astfel constituit îndeplineşte toate atribuţiile ce îi revin potrivit dispoziţiilor legale, urmând a fi completat cu reprezentantul Autorităţii Electorale Permanente, reprezentanţii partidelor, alianţelor politice şi electorale şi ai organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegeri. Şedinţa este publică şi va avea loc la sediul Tribunalului Vrancea din Focşani, str. Republicii nr.96. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.